דיקסי - חוויה מתקנת

mars4

New member
דיקסי - חוויה מתקנת

דיקסי הפכה מזמן שק חבטות ומושא לביקורות מאד רעות. וזו הסיבה ,שזו בהחלט לא היתה הבחירה הראשונה שלנו והגענו ברגשות מעורבים ומלווים בהמון חששות. לדיקסי באים בעיקר עקב 3 סיבות. הכנפיים ההום פרייז הריבס. ומי שבחר בסוף את המסעדה בחר אותה בדיוק בגלל 3 הסיבות הנ"ל. שורה תחתונה? מעולה! הכל היה ממש מושלם . נתחיל: לראשונות: הכנפיים כמובן. תראו, הרבה עופות מסתובבים היום בלי כנפיים רק מאלה שאני אחראי לאכילתם. כנפיים כמו בדיקסי עדיין לא הצליחו לעשות. נראה שקוסמטיקאית מדופלמת עשתה להם שפם , שחי ומפשעות. נקיות, קריספיות, בשרניות והרוטב כבר אמרנו? מנה המצדיקה בהחלט את המוניטין (39 ). קרפצ'ו בקר (39 ) שלא הופיע בתפריט משום מה אבל היה משובח ביותר מלווה בלחם הבית המעולה. עיקריות: עוף קייז'ן (63) , ביפבורגר דל שומן (64 ) שיפודי פילה (85) ואנטריקוט 400 גר' (117 ) כל מנות הבשר היו טעימות, עשויות בגריל כמו שצריך ומחומרי גלם משובחים . התוספות: ההום פרייז המפורסמים (זה פשוט אותו הרוטב של הכנפיים) , ירקות מוקפצים, סלט ירקות (קצת יבש ובלי רוטב) ותפוח אדמה אפוי בשמנת שום שמיר. (בסוף הריבס לא נבחרו , אבל 2 מתוך 3 זה סקור יפה) חלקנו מרק פירות קיץ (28) שהיה דיי סתמי . השרות בדיקסי מהוקצע מאד, ומדויק. אין מקום לאילתורים וזה ממש בסדר מבחינתי. לא זול בדיקסי. החשבון עם כולל מספר לא מבוטל של בירות (סטלה 24 לחצי וגולדסטאר 20) ושתיה קלה נסק ל 550 ש"ח לפני תשר. לטעמי, דיקסי בהחלט מספקת תמורה נאותה ושומרת על רמה גבוה ויציבות לאורך שנים. עובדה דיי נדירה במציאות הקולינרית של ארצנו.

שירלי6

New member
עבורי

אין אין על הדיקסי בשעות הלילה הקטנות.. כשנעשים רעבים (לאוכל, לאוכל..) ובא לנשנש אין על מנת הכנפיים שלהם ועל כריך כבד האווז (נחת=תחת, כבר אמרנו..) אוהבת גם את ארוחת הבוקר השמנונית והניו-יורקית שלהם.

mars4

New member
אז זהוא..... שזו עם ניצני התחת

בחרה בביפ בורגר בלי שומן. עיוותה את פרצופה (קצת) אבל בסוף השתלם לה בענק.. מי אמר שאין תמורה לאגרה. חוץ מזה, מסכים לכל מילה. אגב , היום יש את אופצית פילדלפיה, בדיוק לאותה מטרה רק לא בטוח שהיא פתוחה כל הלילה. שווה בירור הענין הזה..

ננה f

New member
../images/Emo12.gif אתה עוד פה?

לא אוכלת כנפיים, אגב דייגתי באיזה מקום מתכון שנאמר עליו שהוא ה"מתכון".ברם אולם, המתכון כולל מרגרינה...אהמ... במחשבה שניה אין מצב שזה זה.-:))) הריבס זה סיפור אחר. ואני בכ"ז מעדיפה א.ב. בבראסרי.

Merav B R

New member
האמת?

גם אנחנו נהננו יחסית בדיקסי בשישי בבוקר: האגס בנדיקט טיפה'לה איכזב אמנם את המרזה-בגדול (ירד 10 קילו
) אבל ההום פרייז היו אלוהיים ואפילו הילדים הגדולים שהיו איתנו אהבו אותם מאד (למרות שגמעו כמויות בלתי נלאות של מים מהחריפות שאותי לא ממש ריגשה
); 2 ארוחות בוקר של 3 ביצים שהזמינו הילדים נאכלו גם הם עד תום (חוץ מהגמבה שבסלט
) ואני חטאתי בפרנץ' טוסט שאמנם הובטח עם פירות ובפועל הגיע עם 5 גרגירי פטל טרי - חברה: או ששמים פירות או שלא, הכמות כאן היתה עלובה - אבל הפרנץ' היה מעולה. הוא הוגש עם מייפל בצד ועם קערית שמנת מוקצפת שלא מגעתי בה (יש גבול לחטא
). בהחלט ארוחת בוקר שחוזרים אליה...

S i g u r R o s

New member
../images/Emo98.gif

אוהב את דיקסי. עם זאת, 64 ש"ח להמבורגר ? וואלה תמחור הזוי משהו...[למרות שהוא "דל" שומן
]. אם כבר בורגר בדיקסי אז ביף one עם אמנטל for me. סאלוט.

עוד לא יצא לי להיות בדיקסי ../images/Emo4.gif

הפוזה שלהם וענייני תפריטים ושירות קצת גרמו לי להתרחק... אבל אחרי כאלו המלצות אולי אתגבר ואלך... אגב, אתמול הגענו למינה טומיי. המסעדה היתה די מלאה אבל היו עוד כמה מקומות פנויים. ניסינו להיכנס אבל המארחת אמרה שלא מכניסים אנשים בשעה הקרובה. המטבח קורס עקב מחסור בכוח אדם (3 שגויסו בצו 8). התבאסנו, נסענו לדים-סאם והיה חביב כרגיל.

חבל ../images/Emo4.gif

שבוע שעבר ישבתי שם - (לבדי) אכלתי - למנה ראשונה הזמנתי - "טומיי קרסיפי רול" - היה פשוט מעולה זה חצי סלמון חצי טונה עטוף באצה כאשר הרול עצמו מגולגל מטגנים את זה ככה שיוצא שהאצה מטוגנת וחמה והדגים בפנים קרים, זה בא עם רוטב וואסיבי - מצווין (אחרי שטעמתי את הרוטב מעדיפה את רוטב על פני המוצק.) וסלט קר של נבטים שחורים ולבנים, פטריות ועוד (סלט טעים קצת חמצמץ) מנה שניה שהזמנתי הייתה פאפאסן - מנת פילה דג (לא זוכרת את שמו) ריבועי פילה דג מוגש על סלט חם/קר של אטריות אורז וירקות דקים דקים. הדג היה טעים. מנה שלישית הזמנתי סאטה - הסאטה הראשון שטעמית היה במסעדה מונגולית בניו זילנד - שהפכה להיות מסעדת הבית שלנו הסאטה שם היה מעולה. כאן הוא פחות טוב - מקבלים שני שיפודים של עוף ברוטב בטונים שבה על קערת אורז. נשמע טוב לא? הבעיה הייתה בכמות של הרוטב ובמאסביות שלו - השיפודים עוד היו בסדר (בסדר = לא נפלתי מהם אבל טעימים) אני לא יכולתי לאכול את האורז עם כמות כזאת של רוטב. האיש ממליץ מאוד על דאמפלינגס ועל ה סי פוד מרקט.

באמת חבל ../images/Emo4.gif

מאוד התחשק לי כשקראתי את התפריט שלהם. אני מאוד אוהבת את הסגנון. מקווה שהם יסיימו את תקופת ההרצה ויהיה אפשר כבר להזמין מקום. אני לא אוהבת להגיע בלי הזמנה מראש...

Merav B R

New member
מנסיון,

פוזה יש בלא מעט מקומות, והשירות היה ללא דופי ביום שישי בבוקר.

בנקט

New member
יופי

כי באמת לא הפסדת כלום- מוזס עדיפה בכמעט כל פרמטר אפשרי ולעינין מינה-טומאי אותו תרוץ אמרו לי לפני כמה ימים אבל אכלתי והיה נחמד ביחוד עוף הודי עם לחם הודי

למעלה