דיקלום

ימית11

New member
דיקלום

ענן אחד טייל לבד ,חיפש חבר ענן אחר ,אמרו שלום,נעים מאד, הבה נתחבר. התחברו השניים ,התחברו השניים התחברו השניים ,הורידו גשם מים. אפשר להוסיף המחשה של שני עננים שמתחברים לענן אחד

זה מבוסס על.. שיר של רונית פלד../images/Emo70.gif|?

אני מבינה שזה על משקל של: עיגול אחד עמד בצד, ראה חבר, עיגול אחר, אמר שלום נעים מאד , בוא ונתחבר. התחברו השניים , היביטו בעיניים, התחברו השניים, הנה המשקפיים.

sheshe1

New member
יש דקלום דומה לע. הלל ואני לא ממליצ

ממליצה.... על אף שע. הלל הוא... ע. הלל בכבודו ובעצמו!! אבל יש בשירים ודקלומים כאלה משהו פגום משום שהם מעבירים לילדים מידע מדעי שגוי- במקרה הזה, על הגורמים לירידת הגשמים. ולשירים יש השפעה עצומה על ילדים.... אז תחשבו על זה..

דקלום נוסף . לא יודעת מי כתב.

ענן קטן לבן שט לו ברקיע לפתע ממולו ענן שני הופיע. "שלום ענן לבן" קראו שניהם בקול "בוא ונתחבר לענן אחד גדול" עף לו הענן הלבן ברקיע, כשלפתע רוח סתיו, זה הרוח השובב, נשף בהם ב...(לא זוכרת מה המילה) פיזר אותם בבהלה ושוב נתחיל הכל מהתחלה

דידי14

New member
נראה לי שזה הולך כך:

ענן לבן קטן ענן לבן קטן, רחף לו ברקיע,לפתע ממולו, ענן שני הופיע. "שלום ענן קטן", קראו שניהם בקול, "הבה נתחבר לענן גדול" אז הרוח השובב, זהו רוח, רוח סתיו, נשף בהם בכוח ולא נתן מנוח, פזר אותם בבהלה ושוב הכל מהתחלה. גם אני לא יודעת של מי זה...

למעלה