דיקלה זה בשבילך!

טוסטה

New member
דיקלה זה בשבילך!

שיר לדיקלה שלי: הו אחותי מה נעשה עכשיו... אני רוצה בך... אני מאוהבת בכל תנועה שלך בכל רעידה רוצה לגעת שלא נדע... אם תעזבי אותי אל תעזבי אם תבגדי בי... אל תבגדי כי את האחת והיחידה בשבילי את השמש שמחממת לי את הלב עד שהנשמה שלי בוערת ונשרפת אף פעם לא הרגשתי כמו שהרגשתי איתך אף פעם לא התרגשתי כמו שהתרגשתי איתך אל תתני לזה להעלם... אל תקחי את זה ממני את היחידה שהכירה אותי באמת והיחידה שתכיר את הנשמה התאומה שלי.... את עושה לי את זה!!!!!! מאוהבת בך בטירוף ושלך רותם

יואאא אני מתהההההההה נשמה שלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

I love you , please say you love me too.. this three words they could change our life forever...
and I promisse you that we will always be together the end of time יפה שליייייייייייייייייייייייי אני .... אין לי מילים לתאר כמה הלב בוער...
למה את כל כך רחוקה ממני , למה הלב שלי שבור בלעדייך ..... למה האהבה לא יכולה להיות מושלמת :( למה תמיד באיזה שהוא מקום חייבת להיות תחושה אכזרית ששוברת אותי ... איך אני יכולה להתמודד עם המחשבה שרק פעם בשבועיים אני רואה אותך ואפילו רק לקצת... <> ^ <> () () () () () () () () מתגעגעת אלייך בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף יפיופהההההההההההההההההההההההההההההההה שלי !!!!!!
ועוד
ועוד
ועוד
שאוהב אותך !!!! מה אני יעשה מה ? ? ? נמאס לי מהמרחק הזה .. זה שובר אותי לאט לאט .. נשמה שלי
<---- זה בקרובבבבבבבבבבבבבב !!! סוויטייייייייייייי בה בייי BABY LOVE YOU

למעלה