דיקור סיני

אדווה 19

New member
דיקור סיני

היי בנות מתוקות, אני בת 30 אחרי IFV שלישי, סובלת מאנדו' דרגה 3 וביאושי אני פונה לטיפול באמצעות דיקור סיני.(כמובן לא במקום ההפריות אלא רק בנוסף להן). רציתי לשאול, האם מנסיונכן (העשיר לצערנו) למישהי זה עזר והיא יכולה לזקוף לזכות הדיקור הסיני הריון? המליצו לי בחום על מדקר בשם אביב מסינגר שמקבל גם ברמת גן, האם מישהי מכירה ויכולה להמליץ עליו? תודה רבה והמשך יום מקסים לכולכן אדווה

lee E

New member
לא.

אם זה עוזר לך להרגשה אז יופי. תדאגי רק לא לוותר על הטיפול הקונבנציונלי במחלה. דיקור סיני לא מרפא אנדו'. בעצם אין לזה טיפול, רק ניסיונות להקל על איכות החיים.

מישמש33

New member
תדאגי ללכת לדיקור אצל מטפל שמבין

באנדו' ותוודאי טוב טוב שהוא אכן מבין את ההשלכות של הדיקור על המחלה. באופן עקרוני קראתי כי דיקור מעבה את רירית הרחם ומומלץ לעניין הפיריון, אך יחד עם זאת דיקור מלבה את מוקדי האנדו' ולכן יש מקומות בהם מותר לדקור ומקומות שאסור. בכל מקרה זה בטוח יעזור לנפש וזה בהחלט לא פחות חשוב.

ShirYaki

New member
אני הייתי אצלו

הוא מקסים. הוא מבין מאוד בתחום האנדו' ופוריות זו ההתמחות שלו (הוא גם הופיע באחד הפרקים בתוכנית "המבחנה"), הוא גם עבד עם אחד הרופאים הבכירים מתחום הפריון. הייתי אצלו כשהייתי בהפסקה מהטיפולים ורציתי קצת לשקם את עצמי. טופלתי אצלו בדיקור, צמחים ושינוי תזונה והיתה הקלה בכאבים. הפסקתי אחרי כמה חודשים כי היה קשה לי עם הנסיעות (אני גרה בצפון). כמה חודשים מאוחר יותר חזרתי לטיפולים וטופלתי אצל מישהי אחרת מחיפה, גם שם בדיקור ושינוי תזונה ונקלטתי במחזור מוקפאים. בהצלחה!

אדווה 19

New member
תודה SHIRTAKI

אני מאוד רוצה להתחיל טיפול אצלו, אני כנראה גם אעשה את זה, הפחד שלי הוא שהטיפול עצמו יזיק להפריות, כי כבר שמעתי נשים שחושבות שכל הצמחים הטבעיים האלו גרמו לכך שהם לא נכנסו להריון. אני רוצה בכל זאת לנסות. שוב תודה

היי

אין לי ניסיון של דיקור והפריות. (אבל יש ניסיון בדיקור ושאר האלטרנטיבות) וכמו חברותי לא להזניח השגחה רפואית קונבנציונלית בנוסף לדיקור או שאר האלטרנטיבים שתרצי לנסות. לא מכירה את המטפל שציינת אבל על אייל פוליטי שמעתי דברים טובים. קחי בחשבון דבר נוסף מרבית המרפאים יגידו לך שהם יכולים לעזור לך וזה לא נכון אין הרבה מדקרים שמבינים בתחום הגניקולוגיה ואי אפשר לרפא אנדו'. תלכי רק לפי המלצות תשאלי תחקרי מדובר בגוף שלך ובהמון כסף שלפעמים ומנסיון יכול פשוט ללכת לשרלטנים ואני בהחלט מרשה לעצמי לומר זאת, גם אני מתוך יאוש פניתי לכל מני שאולי יוכלו לעזור לי עם הכאבים ובהמשך גם עם הבלגן שיצר האנדו ומלבד חור בכיס ותיסכול ענק זה לא עשה כלום. לא לעשות משהו מתוך יאוש זה הכי לא נכון שאפשר לעשות. קחי הפסקה תני לעצמך זמן התאוששות ואז תתחילי לחפש את הדרך המתאימה לך . שיהיה בהצלחה אנחנו כאן

למעלה