דיקור סיני

דיקור סיני

היי בנות

הייתי אצל ד"ר גיא ביבי בתל השומר לפני כשבועיים. הוא המליץ לי על כמה דברים :
א.להמשיך לקחת גלולות ברצף (אני כבר לוקחת כי עברתי ניתוח אצל ד"ר חמני לפני שנה)
ב. דיאטנית מיוחדת
ג. אולטראסאונד
ד. דיקור סיני (?!)

הוא טען שיש לי נגעים מאחורי הרחם או משהו כזה (משהו רקטו וגינלי) ושהרופא שעשה לי את הניתוח לא מספיק מקצועי ולכן הוא לא ראה את הנגעים ולא הסיר אותם.
השאלה שלי היא כזאת - האם דיקור סיני עובד?
אני יכולה להגיד שכבר הייתי פעם אחת ועשיתי דיקור, והייתי בנפילת אנרגיות מטורפת אחרי זה.
הרופא אמר לי לחזור שוב בעוד שבוע ביום רביעי. אבל אני לא יכולה להמשיך לפספס עבודה בימי רביעי ועוד לשלם על זה 172 ש"ח על כל פעם. אז קבעתי בעיר שלי דיקור סיני דרך הקופה. האם זה אותו הדבר? האם עליי בכלל להמשיך לעשות דיקור למרות שאני לא מאמינה שזה יכול לרפא אותי?

China8

New member
דיקור סיני

יש כאלה שיישבעו שדיקור עזר להם בבעיות שונות ויש כאלה שלא. אני משתייכת לסוג השני.
דיקור לא עזר לי בפוריות וגם לא ממש בדברים אחרים, אבל אני מבינה שזה אישי מאד.
ולמרות זאת אומר, שאל תצפי שדיקור ״יירפא״ אותך. שום דבר לא מרפא אנדו. זה אולי אמור להקל על הסימפטומים, לשפר את ההרגשה ולעזור אולי בבעיות פוריות.
דיאטנית מיוחדת נשמע לי סבבה, כי תזונה נכונה שמותאמת לך יכולה לעזור מאד בהקלת הסימפטומים. אם כבר עשית דיקור ולא התחברת לזה הייתי מציעה לך ללכת על משהו שכן עושה לך טוב. אם זה מסאג׳ באופן קבוע, הילינג או כל סוג של רפואה משלימה אחרת.

kikona126

New member
אני לא אוהבת את הגישה שלהם של

הרופא הזה לא מקצועי כי הוא לא ראה...
יש הרבה מאוד גורמים שיכולים לקבוע החלטה של רופה לא לנתח באזור ספציפי, ויכול להיות שלפני שנה לא היו שם נגעים...

הרופא האחרון שאמר לי משהו בסגנון גילה שגם הוא ניתח אותי וישר סתם...

אי אפשר לדעת בקשר לדיקור, יכול לעזור ויכול להיות שלא. נסי דרך הקופה ואם לא, תמיד אפשר להפסיק... את לא מתחייבת לכלום...

פז08

New member
קיקי מסכימה איתך מאוד!!!!

אני מאוד מאוד מאוד לא אוהבת גישה כזאת.
האם הרופא קרא את דו"ח הניתוח שעברת? האם עבר על כל המסמכים של הבדיקות והמעקבים טרם הניתוח? האם ראה את דו"ח הפתולוגיה?
גם אם התשובה היא "כן" עבור כל אחת מהשאלות האלו, אני חושבת שרופא צריך להזהר מלתת חוות דעת מסוג אלו, במיוחד בתחום בעייתי כמו אנדו'.
מעבר לכך שאני שמעתי הרצאה של ד"ר חמני שדווקא עשה עלי רושם מעולה, והגישה שלו, דרך אגב, היא די רדיקאלית - כלומר הוא בעד להוציא את כל הנגעים בניתוח ולא להשאיר מוקדים שלא טופלו.....
ידוע שגם במקרה של מוקדים עמוקים עדיין יש מקרים של חזרה של המוקדים. אז.....................
לגבי שאלתך בנוגע לדיקור- אני מאמינה שאם זה לא מועיל, זה עדיין לא מזיק. ובקופות השונות יש אפשרות לקבלת השירות תמורת תשלום יחסית זול. האם זה באמת עוזר? והאם בכל מקום זה באותה יעילות? באמת שאין לי מושג.......... אבל שווה לנסות.

הייי

אני לא רוצה לעבור עוד ניתוח אני פתאום לא סומכת על אף אחד וממש מפחדת... כנראה שאצטרך להמשיך לסבול ולהסתפק בדיקור הסיני. לא יודעת מה הפחד הזה שנכנס בי פתאום...

אאלמקס

New member
דיקור סיני

הי,
אני התחלתי סדרת טיפולי דיקור סיני באופן פרטי,וכבר עברתי תשעה טיפולים - לא יודעת עדיין להגיד לך שזה עוזר מה שכן אם כבר טיפולים אלטרנטיביים עושה הרושם שדיקור סיני הוא הטיפול האפקטיבי ביותר.
אני כן יכולה לומר שהכאבים ממשנרגעים וגם הנפש נרגעת ......יש לי חברה שסובלת מקשיי נשימה ובלי דיקור היא פשוט לא יוצאת מהבית בלי ערכת משאפים- הדיקור הציל אותה והיא מטופלת כבר שנים.
בקיצור שווה לנסות לדעתי אם יש לך ביטוח פרטי אז עדיף באופן פרטי אבל אני לא פוסלת גם דרך הקופה יש גם מטפלות טובות.
שיהיה לך המון בהצלחה...תתמידי!

למעלה