דיקור סיני

cute78

New member
דיקור סיני

יש לי כאבים בכפות הרגליים שלי מזה כמה שנים,לאחרונה זה החמיר אפילו שאני יושב אחרי הליכה רבה כואב ויש לחץ. הייתי בפגישה עם רופא של הכללית שהמליץ לי על 10 טיפולים של דיקור סיני ו10 של רפלקסולוגיה. אני לא מבין למה אני צריך 2 שיטות והייתי מעדיף ללכת על דיקור,האם יש למישהו המלצות או מה לאמר לגבי ההחלטה שלי?

0 אור 0

New member
יש לי בהחלט מה להגיד

אני חושבת שאתה צודק, רפלקסולוגיה זו שיטה נפלאה, רפואה סינית זו שיטה מצויינת, אבל הערבוב הזה שעושים בקופת חולים בין שיטות ללא תיאום בטיפול הוא מיותר. לכל היותר אחרי שתמצה את הטיפול הסיני, ואם עדיין תרגיש בצורך בטיפול נוסף שיתמקד יותר ברגליים, אז אפשר ללכת לטיפול הנוסף. ואולי תבחר בכלל שזה יהיה עיסוי רפואי ועיסוי כפות רגליים, או טוינא שזו הפיזיתרפיה הסינית ולא דוקא רפלקסולוגיה .. (ההבדל הוא שהרפלסולוגיה מטפלת בכל הגופנפש דרך הרגליים בעוד שעיסוי מטפל ברגל עצמה, ושיטות מסויימות ביניהם טוינא מטפלות בביעות של היציבה והחיבורים )

mic26

New member
איך, איך

יש לך סבלנות לענות את אותה התשובה בכל פעם מחדש, ועוד להשתמש בניסוחים אחרים ודוגמאות שונות? אני כבר מזמן הייתי מצרפת לינק קבוע לאיזו תשובה ישנה.

0 אור 0

New member
עצלנות?

במקום לבנות ספריית לינקים קבועים או להתחיל לחפש ... ומה שלומך?

mic26

New member
שלומי?

שאלה סבוכה לימים אלה... בגדול רק אספר שהחודש נתתי תעודות למסיימי שנה א' וב' בבית הספר לשיאצו שלי ואני מאוד גאה ושמחה

טאוֹ

New member
../images/Emo141.gif מזל טוב! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

cute78

New member
חשוב לה

כי נראה שחשוב לה לענות ולתת תשומת לב לכל מי שפונה לפורום שלה,וכל הכבוד לה. מתשובתך מחר אתקשר לכללית ואבקש להתחיל סדרה רק של טיפול סיני,הרי הם עושים זוג בגלל אינטרנס את כל הסלט הזה לא?

0 אור 0

New member
האמת היא שאין לי מושג למה

אני מניחה שרופא אשר בחר להיות רופא ממיין במרפאות רפואה משלימה , מן הסתם חש איזושהי תחושה של אהדה/קירבה לתחום, קשה לי לראות אותו כאדם שהראיה שלו מסחרית לגמרי (למרות שהכל מהדמיון כי אני לא מכירה אדם כזה בפועל), לכן כשאני מנסה להבין את ההגיון של ההמלצות האלו, אני יכולה אולי לחשוב על קייס של ננסה קצת מכל דבר ואולי משהו יעזור, רק לא ברור לי מאיפה הפספוס של זה שלכל שיטה יש את הרצף והפילוסופיה שלה, דוקא ערבובים מהסוג שאנחנו כמטפלים יותר מחפשים לא כל כך ראיתי - למשל שילוב של עיסוי עם אחת משיטות העומק (זו לעבודה המשמעותית וזו להללה על הסימפטומים הישירים וטיפול בשרירים), למשל שילוב של יעוץ תזונתי (מהמטפל הסיני במקרה של דיקור ומנטורופת במקרה של טיפול אחר) או שילוב של צמחי מרפא ושמנים - כאשר הכוונה שלי בשילוב היא או לקחת מטפל רב תחומי או שהמטפלים מדברים ביניהם ומתאמים את הטיפול. הייתי שמחה אם יגיע לפורום רופא כזה וישתף פה בשיקוליו, בלבטיו, יספר על הדרך שעשה כדי להגיע לתפקיד כזה, על הדרך בה הוא מתייעץ ולומד מהמטפלים שעובדים אתו וכו' ואם לא הרופא, אז אם יש פה מישהו שעובד בקופת חולים, ויכול אולי לשאול את השאלות האלו ולספר לנו - גם תהיה התחלה טובה

cute78

New member
החלמה

אור,שאלי לי אליך,במידה ואחרי הטיפולים אני ארפא,האם זה החלמה לאורך זמן או עלי לחשוש שזה יחזור מתישהוא?

0 אור 0

New member
ריפוי ברפואה משלימה

הריפוי ברפואה משלימה איננו תופעה מסתורית ואינו "זבנג וגמרנו" , מה שאנחנו מנסים לעשות, הוא ליצור אפשרות לגוף לרפא את עצמו - אם על ידי פתיחת ערוצים אנרגטיים חסומים, על ידי חחיזוק מערכות בגוף ובעיקר על ידי שינוי אורח החיים לאורח חיים בריא יותר שמתאים לך. לכן , אם תגיע למצב של בריאות, יחד עם אורח חיים שמתחזק אותה, אזי אתה בריא יותר לאורך זמן. יחד עם זה, החיים כל הזמן מזמנים לנו הפתעות, לחצים, מיתקפות של וירוסים חזיריים ועוד שלפעמים שוב מתחילים להוציא אותנו מהאיזון. לכן, הסוד הוא בפעם הבאה לא לחכות למצב הקשה ולכאבים, אלא כחלק מאורח החיים לטפל בבעיות ברמה של מניעה, איך שחשים שהן מתחילות. אני לדוגמא: חוץ מהיום יום שזה השתדלות לאכול תזונה נכונה והתעמלות מחיה נפשות (יוגה ופילאטיס וכל מיני) מקבלת עכשיו סדרת טיפולים ברפלקסולוגיה, אחרי שכבר שנתיים הזנחתי את עצמי. עיסויים יש לי בבית - אז כל הזמן אני מקבלת - ולא מחכה שהגב יהיה תפוס , אלא מטפלת במניעה. גם לך אנימציעה, קודם כל לבנות את אורח החיים הטוב והנכון לך, ומדי פעם לתחזק בטיפולים - חצי שנתי או שנתי או מה שמתאים לך

למעלה