דיקור וסודיות

גלולית

New member
דיקור וסודיות

השרשורים של הימים האחרונים מעלים לי 2 שאלות: 1. איך יודעים שהדיקור "הצליח"? מי שעושה דיקור...אתן מרגישות משהו שונה? האם אחרי 4 טיפולים מרגישים כבר בשינוי?כי אני לא הרגשתי... 2.דיברו על פיטורין וכאלה....שאלתי היא- אם הודעתי למנהל הישיר שלי, האם הוא מחויב לשמור על הפרטיות ולא לספר על כך אפילו למנהלו? נזכרתי בעוד שאלה: רשום כי למטופלת מגיע 16 ימים בשנה " מחלה"-של טיפולים(בנוסף לרגילים)ורשום גם משהו כמו-כל עוד מדובר ב-4 טיפולים לשנה...מישהי מבינה בזה ויכולה להסביר לי? האם מדובר רק בטיפולי הפריה או שגם הזרעה נחשבת? תודה תודה....(סובלת מכאבי בטן נוראיים של המכשושה....)

לגבי הדיקור

באופן עקרוני המדקר שלי אמר לי שיקרו כל מיני דברים. הלכתי אליו קודם כל להסדרת המחזור. הוא אמר לי שהמחזור שלי יתקצר (לפני כן הוא היה בין שבוע לשבועיים) וזה אכן קרה (מחזור של 4 ימים!!!). חוצמזה קשה להבחין בין התוצאות של הדיקור לאלו של ההורמונים כי אני התחלתי את שניהם בו זמנית. אולי זו אמונה טפלה אבל אני מאמינה שהתגובות הטובות שלי לאיקקלומין קורות גם בזכות הדיקור (טפו טפו טפו).

סנונית 1

New member
היי גלולית

לגבי המנהל לא נראה לי שיש חובת סודיות הוא לא רופא ולא פסיכולוג ככה שצריך לבקש ממנו ולקוות שהוא ישמור את זה לעצמו. לגבי הדיקור אני עוד לא יודעת אם הדיקור הצליח אבל המדקרת שלי חני לדרמן עובדת עם הרופא שלי ד"ר ברקוביץ והם דיברו על זה שאני לחוצה ועל הטראומה שהיתה לי בשאיבה ובדיקור היא תקעה מחט לשחרר את זה ואכן הגעתי הביתה עייפה נורא ובשינה, בחלום עשיתי תיקון למה שהיה בשאיבה קמתי מהשינה והרגשתי שסגרתי מעגל. לגבי ימי מחלה לדעתי מדובר רק בהפריות. בהצלחה.

לבנין

New member
שאלה טובה

לגבי הדיקור - אני הרגשתי בזמן הטיפול זרמים ואח"כ הרגשתי הרבה יותר חיונית וחזקה וגם השתפר לי מצב הרוח, אבל אולי זה גם בגלל תערובות הצמחים. בכל אופן - להריון לא נכנסתי למרות שבאמת נאמר לי שעעדיין אחרוזי ההצלה הם בסביבות 30%. בכל אופן אני פשוט הרגשתי יותר טוב.

פּוֹנְג

New member
הכל על פי הרגשה אישית שלך

הדיקור יכול לאזן את הגוף הוא יכול להסביר את המחזור הוא יכול לאושש את מקבלת הטיפול וכל אלו בעקפין יכולים לתרום להצלחה בהריון. וכן, המנהל שלך מחוייב לך לסודיות. אבל... הוא מחוייב עוד יותר למקום העבודה
כך שאני לא היית בונה על זה זה כמובן תלוי במי הבן אדם שעומד מולך. אם זה קשור לפיטורין, אז מה את מעדיפה? שהמנהל שלו ירצה לפטר אותך והמנהל שלך לא יגיד כלום כי הוא מחוייב לך? או שיגלה את סודך ויגיד למנהל שלו שהוא לא יכול לפטר אותך כי את בטיפולים? מלכודת... 16 ימי מחלה עד כמה שאני זוכרת מתיחסים להפריות בלבד.

פוליציסטית

הרופא שלי אמר לי שגם אני פוליציסטית אבל מתקיים כל חודש ביוץ אני מקווה שאני לא טועה אבל לא תמיד שיש שחלות פוליצסטיות זה אומר שאין ביוץ?!!!! הוא עדיין לא נתן לי טיפול אבל כל פעם ששאלתי אותו עלכך הוא לא כלכך התיחס לדאגתי ואמר שזה שום דבר, ושוב ניגש לבעיה של בעלי אבל מאז הרופא ההוא שגילה את הבעיה של בעלי. עברנו לפרופסור רפאל רון אל ואני פחות לחוצה וכמו שרשמו לי כאן שאני בידיים טובות

שירשרתי, אבל במקום הלא נכון

סורי, בכל מקרה - אלך לקרוא קצת יותר לעומק על השחלות שלי כנראה שלרופאים רואים את הבעיית זרע של בעלי יותר חמורה אבל הכל יכול להית מצטערת שתפסתי לך מקום יקר להודעה שלך שהיא לא פחות חשובה

דיקור - לא יודעת, סודיות -

איני מוסמכת לענות אך מה שאני עשיתי במקום עבודתי זה הודעה כללית למנהל בכיר מאוד בלבד על "בעיות של נשים". בקשתי ממנו שלא לשתף אף אחד במידע שחשפתי בפניו. עד כה זה עובד היטב, בלי שאלות ובלי הצקות. עם זאת, הזמן שהקדשתי לטיפולים על חשבון העבודה היה מועט, בלתי-מורגש וקל לטשטוש. פורמלית, נראה לי שאם תבקשי ממנו לשמור על פרטיותך וסודיות המידע שמסרת לו, הוא מחוייב לשמור לך אמונים. מצד שני, אם חלילה הוא יצטרך לתת הסברים "למעלה" הוא יאמר להם לפטר בלי לנמק ממש כמו שפונג הציעה לך. השאלה היא, האם את סומכת הוא שידע לתת לך גיבוי, אם תזקקי, תוך חשיפה מינימלית ומבלי לגלות דברים שהיית רוצה להשאיר בפרטיות בינך לבינו.ֿ תרגישי טוב.

למעלה