דיקור ואנדו'

דיקור ואנדו'

עד לפני 5 חודשים הייתי ללא בעיות גניקולוגיות,
לפני 5 חודשים התחיל כאב קל בוסת, חודש אח"כ כאב חזק, ומאז אני עם ציסטה בשחלה שמאל ושחלה דבוקה לרחם וכאבי אגן גם שלא בזמן וסת.
אני מטופלת אצל סוריינו, נוטלת סרזט בגלל מיגראנות ויש לי תור לניתוח במרץ.

אני מאוד מאמינה ברפואה אלטרנטיבית וראיתי שיש נשים שמטופלות אצל אביב מסינגר דרך תהש
רציתי לשאול אם יש כאן מישהי שהייתה מטופלת ואם זה באמת עזר לה, מניסיונה?
בנוסף, האם מישהי הצליחה לשפר את יכולות הפוריות בעזרתו? (או בעזרת מדקר אחר.. )?
האם אתן מרגישות שלשמור על דיאטה באמת עוזר?
האם אתן נוטלות תוספי מזון? עוזר לכן?

mayoosh10

New member
אני שיניתי את התזונה

הייתי שנה וחצי עם כאבים מטורפים שרק החמירו עם הזמן והיו גם התקפים כל פעם אחריי אוכל
תראי.. התייעצתי לגביי הדיאטה עם ד''ר חמני והוא בעצמו אמר לי שזה לא ממש עוזר לכאבים
אני לא הלכתי לפי הדיאטה המיוחדת לאנדו' פשוט ידעתי שאחרי שאני אוכלת דבר מסויים כואב לי שזה בדרך כלל דברים כבדים או עם שמן כמו בורקס, ציפס וכל הג'אנק
ככה שלמדתי לאכול יותר בריא וקל .. לחם מחיטה מלאה שיותר קל לעיכול, סלטים, גבינות ודברים שפחות יעיקו בבטן
גם פחות כאבים וגם בריא ומרזה

במידה ובניתוח ימצאו ויוציאו מוקדים של אנדו' לא תצטרכי את זה אני כרגע אחריי ניתוח וכבר אין לי כאבים טפו טפו!
בהצלחה בניתוח!

lim35

New member
אני מאד מאמינה בדיקור ותזונה

יכולה להגיד לך שזה צמצם מאד את תופעות האנדו' אצלי עד כדי כך שאני לא מרגישה את האנדו'. אין לצפות לניסים ונפלאות כמו העלמת ציסטות ומוקדים, אבל זה בהחלט משפיע על כאבים סביב המחזור, על מערכת העיכול ועוד.
גם לפני כן לא סבלתי מתופעות חמורות, אבל אחרי שעשיתי שינויים תזונתיים לאט לאט ובהדרגה המצב מאד השתפר - הדגש הוא על זמן, אין לצפות שיהיה שיפור מיידי.
דיאטת האנדו' דורשת ויתורים רבים וזה לא קל להסתגל אליה, לכן התהליך צריך להיות איטי ומתון.
אני מניחה שאם תלכי לדיקור, לא משנה אצל המטפל הנ"ל (שאותו איני מכירה) או אצל אחר, הוא יוכל לייעץ לך גם לגבי תזונה.

בהצלחה!

גיגי351

New member
המדקר שלח אותי הבייתה

כשגילו אצלי את הציסטה 10 ס"מ בשחלה הלכתי למדקר בעל שם (בישוב חשמונאים ליד מודיעין),הסברתי לו שאין לי שום כאבים אבל אני סובלת מציסטה הגורמת כנראה לבעיית פוריות. כשהוא שמע את גודל הציסטה הוא אמר לי שחבל לי על הכסף. הדיקור לא יכול להעלים או להקטין את הציסטה. וזה גם לא יעזור כרגע לפוריות. הוא ייעץ לי לעבור את הניתוח ורק אז לחזור אליו.הוא אמר שאחרי הניתוח הוא יוכל לעשות לי דיקור כדי לשחזק ולשקם את הגוף. אבל רק אחרי הניתוח.

liats80

New member
וואו ככה צריך.

גיגי נשמע שמצאת מדקר אמין ואחראי ולא סתם שרלטן.

הודיה 138

New member
שינוי תזונה

שלום לך,
יש קבוצה בפייסבוק של אנדומטריוזיס ושם יש מאמרים המראים את הקשר בין אנדו לתזונה ומה בדיוק מותר לאכול.
יש הרבה מאכלים שלא מומלץ לאכול , כאלה המעוררים דלקות. כמו דברי חלב, סוכר קפאין ועוד

לפני 11 חודשים עברתי ניתוח מורכב וקשה להוצאת נגעי האנדו בשחלות וגם במעי (עם פתיחת בטן, כי לא הצליחו בלאפרוסקופיה להתעסק עם המעי)
מזה חצי שנה אני בתזונה המותאמת לחולות אנדו וברוך השם מרגישה טוב.

במקביל התחלתי לקחת ויזבל, זה החודש השני.. הגוף שלי עדיין מתרגל לכדורים (יש לי הפרשות חומות כבר שבוע מאז התחלתי את החפיסה השנייה)

אני סמוכה ובטוחה שאם תקפידי על תזונה מתאימה, יהיו פחות כאבים ולא תרגישי תחושת כבדות.

בהצלחה

נורית הודיה

פז08

New member
לא ניסיתי דיקור... אבל יש האומרים שזה בהחלט

עוזר. אני בגישה של "לא מועיל לא מזיק" חוץ מלחשבון הבנק

אני חושבת שאם את בעד, בהחלט שווה לנסות.
אני פשוט ממש לא אוהבת דיקור, עשיתי בעבר בשל מיגרנות, והאמת שלא ממש התמדתי, אבל זה הציק לי מאוד אז עזבתי....
לגבי דיאטה של אנדו'- אין מצב שאני עושה דיאטה כזו. אני מאוד אוהבת לאכול, מאוד בררנית באוכל, חיה בעיקר על פחמימות ואם אנסה את הדיאטה כנראה שלא יהיה לי מה לאכול

עם זאת יש בנות בפורום שניסו את הדיאטה ודיווחו על הצלחה....

למעלה