דיקומנטרי

meofefet11

New member
איבון מיכאלי ועוד....

היי מישהו יודע מה עלה בגורלה של איבון מיכאלי ששיחקה את תמי באסקימו לימון 2? שמעתי שהיום היא צלמת... ומי השחקנית ששיחקה את רינה בשפשוף נעים? ונילי באחד האסקימו-לימון האחרונים? ומה הן עושות כיום? אשמח לתשובות ויש כאן אחלה פורום

מנשה99

New member
ספר הסרט בן חור 1959

יש לי את הספר על הסרט עם כל התמונות (חלקן נפתחות). הספר במצב די טוב. האם יש לזה ערך אספני? אשמח אם תוכלו לעזור ולשלוח לי מסר.

eliranri

New member
בפורום אספנות בטח יתנו לך תשובה

בפורום אספנות בטח יתנו לך תשובה מתאימה פורום 485

eliranri

New member
בתערוכת הכרזות?

לפי מה שזכור לי לא אבל אני זוכר שהייתה כרזה אחת של הסרט הדוקומנטרי "בגלל המלחמה ההיא, יהודה פוליקר מתתף בסרט, מכיר אותו?

eliranri

New member
היי! ברוכים הבאים לפורום ../images/Emo13.gif

לגבי איבון מיכאלי צדקת, הספיק לה כנראה התפקיד של תמי באסקימו לימון 2 (יוצאים קבוע) והיא עברה לצד השני של אולפני הצילום והיום היא צלמת, היה איזה קטע שבו היא תבעה את מפיקי הסרט על סצינה שהבטיחו שהם לא ישימו בסרט ובכל זאת הם הכניסו אותה לסרט, בסופו של דבר היא זכתה במשפט. השחקנית ששיחקה את רינה באסקימו לימון 4 (ספיחס) היא שחקנית אוסטרית ששמה הוא סוניה מרטין ותאמיני או לא היא שחקנית של סרטים פורנוגרפיים, היא הספיקה לשחק גם באסקימו לימון 7 (אהבה צעירה) ובאסקימו לימון 8 (חגיגת קיץ) ובעוד מספר סרטים פורנוגרפיים שנעשו ברחבי אירופה. לפי מה שידוע לי, כיום היא עזבה את תחום הקולנוע. ההשחקנית ששיחקה את נילי באסקימו לימון 3 קוראים לה אורנה דגן, אם שמת לב טוב טוב היא גם השתתפה באסקימו לימון 1 ו 2 בתור ניצבת. אחרי אסקימו לימון 3 היא גם עזבה את התחום הקולנועי, לא ידוע לי מה היא עושה היום. מקווה שהצלחתי לעזור
ושוב... ברוכים הבאים לפורום.

meofefet11

New member
יופי של תשובה מעניינת....

באמת הופתעתי מהמידע בעיקר לגבי סוניה ... (-: תודה על המידע

למעלה