דיפ

ריט1

New member
דיפ

חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי: פה-מתכונים לדיפ בסופרמרקט-אבקת דיפ. מישהו מכיר? פעם, אני זוכרת, שהיתה אבקה שמערבבים עם גבינה לבנה ויוצא דיפ מאוד טעים...בטעם זיתים או בצל. בכל מקרה, לא היה, וחיפשתי מתכונים במאגר פה ולא מצאתי. יש למישהו מתכון קל וטעים לדיפ עם גבינה לבנה? אודה מאוד וערב טוב

ravit levit

New member
אגודת אבקת דיפ

אני מחפשת המון זמן את אותה אבקת הדיפ המפורסמת כנראה שהורידו אותה מהמדפים. למרות שאינני בקטע של אבקות (עוף וכו..) האבקה הזו עם גבינה לבנה וכף מיונז עושה לחבילת אפרופו רק טוב.

איילת1974

New member
מטבל גבינה.

1. קוצצים בזיליקום טרי, חותכים עגבניות מיובשות ומערבבים עם הגבינה (ניתן כם להוסיף שברים קטנים של אגוזי מלך). 2. קוצצים בצל ירוק ועירית, ומערבבים עם גבינה לבנה, אפשר להוסיף גם לבן או יוגורט. 3. קוצצים שמיר ועירית, מערבבים עם יוגורט ומוסיפים שום ומלח.

ריט1

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

מישהי אמרה לי על לערבב גבינה לבנה בקצת קטשופ וחרדל. מישהו ניסה? סתם למען הסדר הטוב-זה "כולה" דיפ לירקות חתוכים ושוב תודה לך!

יעל י

New member
למטבל גבינה...

על כל 1 גבינה לבנה להוסיף 1 כף גדושה מיונז ולזה תוספות לפי הטעם והרעיונות כמו זעתר בצל מגורד פסטו מחית זיתים שום כתוש ושמיר קצוץ פפריקה מתוקה+חריפה

nalathe1

New member
דיפ גבינה שום שמיר / בצל ירוק

שני מתכונים: דיפ גבינה שום שמיר 1 גבינה לבנה 1 שמנת חמוצה 1 קוביית שום כתוש (או שן שום כתושה) 2 קוביות שמיר או בזיליקום כתוש 1 כף מיונז מלח ופלפל לערבב דיפ גבינה שום שמיר 1 גבינה לבנה 1 יוגורט 2 בצלים ירוקים קצוצים (החלק הירוק בלבד) 3 כפות שמן זית 1/2 כפית פפריקה מתוקה מלח ופלפל לערבב.

למעלה