דיפנד בייקר

ניסן400

New member
דיפנד בייקר

הבנתי שזו עלייה באזור שער הגיא. מישהו יכול לתת הסבר (מדוייק) איך אני מגיע לשם ??

fazer_1000

New member
האם אף אחד לא יגיד לבחור המסכן איך

מגיעים לעליה?? אז מה אם הוא לא כזה מוכר בפורום, כולה שאל שאלה פשוטה שאני בטוח שחצי מהרוכבים המנוסים םה יודעים את התשובה עליה. אני אישית לא יודע איך להגיע למקום, אבל חבר´ה- מי שיודע בחייכם תעזרו יקח לכם בדיוק דקה וחצי לכתוב...

השעון מתקתק...

"...לבחור המסכן איך..." - מה פתאום מסכן?(5 ש´) אז קודם כל קצת רקע לא יזיק...(10 ש´) יש לדייק בשם החדש של המעלה (10 ש´) ועכשיו היועצת מפשפשת בזכרונה החבוט , ומנסה: פארק קנדה , יש? מעבר בקר בסיום כביש האספלט המשובש בקצה הדרומי , יש? על השביל הלבן לכיוון דרום עד המעבר בקר הבא , יש? ממשיך על השביל (לכוון כללי דרום המגמה שמאל והשביל מלא בפיתולים) , עד המעבר בקר , יש? אחרי המעבר בקר , ימינה , יש? עד ההצטלבות לעוד שביל לבן ( כמה מאות מטרים) , יש? בהצטלבות - שמאלה , יש? כמה מאות מטרים ואחרי מעבר בטון (כשמיצד שמאל למעבר בטון ישנה עלייה שמאלה - התפקסות...) ועוד כמה עשרות מטרים , פנייה ימינה במגמת עלייה , פונים , ובסיום העליונת הזו -פנייה חזקה שמאלה (מלאה אבנים , ואבן גדולה לחסום 4x4...) ו......... - מעלה שירלי בכבודו ובעצמו (120 ש´) סה"כ 145 ש´! הפייזרון בא על היועצת ב- 55 שניות! כולה תקווה ( ביועצת ) שעזרה במשהו

STIVENZ 426

New member
יועצת, מסר אישי בדקת?

ולמה מתעלמת?
ס. מוסר
ו
ליועצת, כהרגלו בקודש.. אדיוס.

למעלה