דיפי

idyke

New member
תודה על התשובה ועוד משהו

הרעיון הכללי של הפורום הזה וייעודו ברורים לי ואין שמחה ממני על היוזמה המבורכת על הקמת פינת חמד שכזאת אך חוששני שמשהו בדרך התהוותו קצת התפספס ועל זה אני מצערת. דומני שבמהלך השרשור הזה כתבת כמה וכמה פעמים שהבעיה העקרונית שהתעוררה היא בעיית ההגדרה, מי שאינה רואה את עצמה בגבולות ההגדרה "לסבית", מקומה אינה כאן. כעת מתוך תשובתך האחרונה אני מבינה שההגדרה "לסבית" אינה מספיקה כדי להוות עילה ראויה להשתתפות בפורום. בנוסף, הלסביות האלה חייבות לנהל "אורח חיים לסבי". הן לא יכולות להיות בארון, זהותן המגדרית חייבת להיות מוגדרת היטב, הן לא יכולות להיות נשואות וגם לא בתחילת דרכן. האם נדרש גם נסיון מיני לסבי כלשהו כדי להתאים?! האם פספספתי משהו? אני בעד שכולנו נצא מתוך נקודת הנחה בסיסית, "אורח חיים לסבי" אינו חד-מימדי. ישנן המון דרכים לנהל חיים לסביים, גם אם אלה מתנהלים בארון או בתוך מסגרת של חיי נישואים. אני מבינה דיפי, שאת מעוניינת למצוא כאן נשים כמוך שמנהלות אורח חיים דומה מאד לשלך ושאיתן תמצאי נושאי עניין משותפים, אבל הרי בשביל זה לא צריך להקים פורום. ובאשר לסתימת פיות או להעלאת נושאי שיחה לא רלוונטיים לרוח הפורום ניתן לטפל בצורה נקודתית כמו שמטפלים בפורומים רבים אחרים. ואני מודה, הרבה יותר קשה לנהל פורום פלורליסטי, בעל מגוון צבעים, טעמים וריחות מאשר לתמצת אותו לשחור ולבן אבל אז איפה האתגר והעניין...

dify

New member
זה לא יעבוד,

וזה בדיוק הסיבה שהגענו למצב הנוכחי. הדגש בפורום הוא לא על התחושה הסובייקטיבית של הכותבת (כי אכן את יכולה להיות נשואה לגבר כל חייך ועדיין להרגיש משיכה לנשים) אלא הדגש הוא לדבר על נושאים שמעסיקים לסבית בחיי היומיום שלה וביחסיה הרומנטיים עם נשים. ואין עניין לחפש אתגר ועניין, אני לא מחפשת יעוד לעצמי, המטרה היא לתת ללסביות מקום מאפשר שבו תוכלנה להרגיש חופשיות לדבר על נושאים שמיוחדים לקהילה שלנו. מקום שלא קיים היום, בטח לא במציאות, עם נשים אחרות במצבה. מאחר ובכל זאת יש פה צרכים מיוחדים לתת קהילה מסוימת, הרי שאני תוחמת את הפורום, בדיוק כמו כל פורום אחר שמגדיר את קהל היעד שלו ואת מטרתו. בדיוק בשביל זה יש בתפוז מגוון פורומים.

למעלה