דיעות על שבוע 1

erezc11

New member
דיעות על שבוע 1

בפאלו - אחד ממשחקי הפוטבול הראשונים שראיתי היה של בפאלו. איצטדיון פתוח, מזג אוויר קפוא, קהל פנאטי...אוהד ספורט לא יכול להשאר אדיש. הייתי בעדם באותם ארבעת סופרבולים ארורים ואני זוכר את השידור החי במלחמת המפרץ כשסקוט נורווד החמיץ את אותה בעיטה ארורה שהייתה אמורה להתחיל שושולת מפוארת. בשנה שעברה במחזור הראשון שכולם ראו פקרס-איגלס אני ראיתי בילס-ברונקוס והבילס הצליחו להפסיד בשנייה האחרונה אחרי שהיה להם משחק ביד כמו שקרה הם מאוחר יותר בעונה שעברה נגד דאלאס. גם השנה העדפתי את הבילס על פני הדרמה בפוקסבורו. מי יודע, באפלו של היום עם הגנה חזקה, קווטר-בק עם יד אימתנית ואותו קהל פנאטי יכולה להפתיע. בקיץ הלך לעולמו השדר טים ראסרט המנחה של meet the press שמשודרת ב- cnbc באותו זמן של הפוטבול ותמיד הייתי מנצל את ההפסקות הרבות במשחקים לראות מי מתראיין אצלו, בעיקר בשנת בחירות. ראסרט גדל בבפאלו והיה מסיים כל שידור בקריאה Go Bills . יש איזה צדק פואטי בכך שבפאלו ניצחו במשחק הראשון לאחר מותו. אז יאללה, Go Bills בריידי - הפצעה של בריידי זה שוק גדול. לא חשוב אם אתם אוהדים את הפטריוטס או לו בריידי הוא היום המרכז של ה- NFL . זה לא יהיה מוגזם להגיד שזה כמו שמייקל ג'ורדן בשיא תהילתו היה מסיים את העונה או כמו שכריסטיאנו רונאלדו (חלילה וחס) יגמור את העונה. אבל בספורט האמריקאי אין ואקום ועכשיו יתבשל סיפור מדהים חדש. או שהפטריוטס יזכו ב- AFC East עם קאסל ואז בליצ'ק יותר גאון ממה שחשבנו, או שפארב יוביל קבוצה לפליאוף שלא משחקת בגרין ביי (מי היה מאמין שזה אי פעם יקרה), או שבפאלו יחזרו לפליאוף אחרי מיליון שנה, או, וזה או גדול, שמיאמי אחרי עונה של נצחון אחד תגיע לפליאוף למה לעזאזל לא הולכים על נסיון רביעי ליארד אחד מצ'וקמק? - הדרייב הראשון של הסקינס במחצית השנייה בניו ג'רזי. עד לאותו רגע הם לא עשו כלום חוץ מטאצ'-דאון מקרי מאוד בסוף המחצית בעוד הג'איינטס מגיעים ל red zone בהליכה נינוחה. התוצאה 16-7 וסקור של הסקינס עשוי אולי אולי לשנות איכשהו את המומנטום. לסקינס יש נסיון רביעי ליארד אחד מצ'וקמק על קו ה-42 יארד שלהם. מה הם עושים? בועטים! למה, למה, לעזאזל למה? מה יוצא להם מזה? נכון שאם הם לא מצליחים אז לאיליי יש אחלה מצב, אבל מה כבר הם משיגים בפאנט? יא-אללה שלכם, קבוצת פוטבול מקצוענית לא אמורה להאמין בעצמה שהיא מסוגלת להשיג יארד אחד מצ'וקמק?

Yo-man

New member
מעט תשובות

1. שיהיה להם בהצלחה... בפאלו באמת נראים סבבה, אבל מוקדם מידי לדעת איך תתפתח העונה הזו. 2. הבית באמת מרגיש פתוח, אבל האמת היא שהוא לא. גם עם פארב ניו-יורק לא מספיק טובים. היתרון הגדול שלהם הוא לו"ז נוח יחסית בעקבות ההישגים המדהימים של השנה שעברה. מיאמי עדין לא שווים הרבה, באפלו נראים סבבה (כמו שכבר ציינתי) אבל NE יכסחו את כולם בבית שלהם. אין פה סיפור בכלל. אולי לא סופרבול, אבל בטוח פלייאוף. 3. כי זה הדרייב הראשון של המחצית. לתת את הכדור בצד שלך של המגרש למחזיקת הגביע זה נקודות בטוחות עבורם. אחרי שבעטו נ"י לא עשו מזה כלום (אם אני זוכר נכון) והמצב התאפס. תפיסת העולם של "ללכת על הכל" מוטעת אם היא באה מוקדם מידי. עובדה שהמשחק היה די פתוח עד הרבע הרביעי, אבל הגנת NY היתה יעילה מידי לבילס. אחוז ההצלחה של ניסיון רביעי ליארד אחד לא שווה את הסיכון ב-field possition. יש להם מספרים וסטטיסטיקות על הדברים האלה, והם ניצבים מול ההגנה הכי חזקה בליגה. סמוך על המאמנים...

לגבי סעיף 3

רק להוסיף ליורם, מצב שתואר על סביבות קו ה 40 יארד של הקבוצה המתקיפה הוא מצב קלאסי לפאנט גם אם זה 4th and 1. במצב כזה עם פאנט טוב ניתן לתפוס את הקבוצה היריבה קרוב מאד ל end zone שלהם או לפחות מאחורי קו ה 20 יארד. המצב בו לא מבצעים פאנט הוא כשהקבוצה המתקיפה היא על קו ה 35-45 יארד בערך של הקבוצה המתגוננת. במצב כזה - אם הבועט של הקבוצה לא מסוגל להבקיע שער שדה (כל בועט והטווחים האפקטיביים שלו), פאנט ישיג בהרבה מקרים touchback ואז "הרווח" מפאנט לא יעלה על 15-20 יארד והסיכון ללכת על 4th and 1 הרבה יותר קטן והרבה יותר משתלם.

laufgas

New member
צודק.

בדיעבד, גם אני הייתי מעדיף לראות את הבילס ולא את האיגלס נגד הפאקרס. זה עדיין כואב בנשמה. אחלה סיקור.

למעלה