דיעה קצת שונה

l o n e r

New member
דיעה קצת שונה

גם אני הייתי אתמול בהופעה של שרית חדד. וזו התרשמותי. 1. ההופעה החלה באיחור רב שזה בפני עצמו די עיצבן. 2. איכות הסאונד הייתה נוראה. ווליום חזק וצליל צורם. התזמורת (?) לא נתנה ביטוי לאיכויות הקוליות של גברת חדד. 3. לעתים היה נדמה לי שמדובר ב Playback ולא בתזמורת חייה. 4. רמת הרקדנים כלהקה הייתה מתחת לכל ביקורת נראה שהם נפגשו רק אתמול. 5. הכוריאוגרפיה ארכאית הזכירה את ההעמדות של להקות הצבאיות בשנות ה 70. 6. תאורה מעצבנת. 7. הרקדנים נבלעו ברקע. 8. בחירת התלבושות. ממש מגוכחת. 9. גברת חדד לא חידשה אלא הגישה את הומר הישן שלה ונראההיה שהיא בעצמה משתעממת. בקיצור שעתיים פושרות ביותר ומיועדות בעיקר למעריצים.....

פחח..הכול בידיוק ההפך..

אז ההופעה קצת איחרה בחצי שעה...זה לא ביג דיל.. שרית נתנה המוןן חידושים כימעט לכול שיר ושיר ..היה חידוש.. התילבושות של שרית היו מאודד יפותתת.. התאורה הייתה בסדר גמור לא מבין מה הייתה הבעיה??? הרקדנים רקדו יפהה מאודד..וזה לקח להם חודשים של אימונים.. הסאונד היה מעולההה..ורמת ההגברה מותאמת בידיוק למקום..כך שאין מעבר.. התיזמורת הייתה מעולה..נתנו ניגונים מעוליםם..במיוחד אני אישית אהבתי את החידושים של כול פתיחת שיר ובין שיר לשיר..

Music4Life

New member
נאלצת להסכים עם רותם ../images/Emo45.gif

לא הכי מסכימה עם הביקורת שלך, אדוני הנחמד. היתה הופעה פצצה
לגמרי וברמה גבוהה. שרית לא חידשה
בדיוק להפך...היא נתנה חידושים לכל שיר ושיר וזה היה מעניין ונעים לאוזן. התלבושות של הרקדנים היו מאד יפים (ופה זה עניין של דעה...מי מתווכח על טעם וריח?).לגביי התאורה, בכלל לא היתה עם זה בעיה, תאוריה יפייפיה והרקדנים ממש לא נבלעו ברקע, ראו אותם מעולה והם רקדו נהדר ונתנו טעם להופעה. התיזמורת מטורקיה מאד מאד מאד הוסיפה...איך אפשר לומר שלא אני לא מבינה...היה קטע שהם ניגנו מוסיקה קלאסית וזה היה באמת משהו מיוחד, מאד התרשמתי
זה היה מפתיע...באמצע הופעה של שרית חדד מוסיקה קלאסית...אישית מאד אהבתי, הם נגנים ברמה גבוהה. שרית נראתה שמחה ומאד התרגשה...ונהנתה מעצמה ומכל מה שהתרחש. צר לי שזו דעתך על ההופעה כי זה הוריד לך מההנאה, לעומתנו שלא מצאנו כל כשל בהופעה ונהנו פי 2

פחח אני אפילו לא רוצה להגיב...

פשוט אני כועס על אנשים כאלו שלא מפרגנים!!! מסכים איתכם ניבה ורותם...

l o n e r

New member
מה שחשוב שנהנתם

לא התכוונתי לעורר מהומה... זו הייתה התחושה שלי. אני לא מכיר כל כך את החומר שלה אז ייתכן שהיו עיבודים חדשים. אני בא בכלל ממקום אחר וייתכן שיש לי קנה מידה שונה. לרובכם כניראה זו לא הפעם הראשונה בהופעות שלה. זו הייתה תחושתי. שוב, זה מאד אישי. חלק גדול מהשירים שלה הם טובים מאד. סך הכל לא ממש סבלתי. אז שיהיה לכם אחלה ערב. שבת שלום. גמר חתימה טובה. הרבה שעות שרית. ועו ועוד. מה שהרשים אותי התגובות הלא מתלהמות שלכם. כל הכבוד.

למעלה