דיסק Braking Wave

t P R

New member
דיסק Braking Wave

לאחר כמה זמן, בו אני חושב על החלפת הדיסק, וגם מפני שהדיסק המקורי נגמר לו, החלפתי היום את הדיסק, לדיסק 320מ"מ Wave של חברת Braking. בניגוד לשאר כלי השטח, בדרוזי SM יש מכשול קטן והוא הגשר המחבר בין סופית הבולם לקליפר. Braking עמלו וחשבו, ולבסוף מצאו שמתאם לדיסק שטח מוגדל 270מ"מ יעשה את העבודה וירחיק את הקליפר מספיק על מנת להכיל דיסק 320. היום לאחר שנקנו גם רפידות ברייקינג, הורכב הדיסק ביחד עם המתאם. עסק לא זול בהתחשב בעובדה שהדיסק עצמו לא זול ונוסף על זאת יש גם לקנות את המתאם. לאחר brake-in, כשבדרך אני רואה את לונצ'וק בג'יפ השחרחר שלו, מצפצף לי מאחורה כאילו הייתי עלמה שעוברת באתר בנייה טיפוסי, בהחלט יש שוני, לכרגע עדיין לא רציני מכיוון שעוד לא עליתי איתו למסלול. תמונות בקרוב. נ.ב. מהיבואן(מוטופריק) נמסר שבקרוב כנראה ויוזלו מחירי החלקים עקב שינוי שיטת המשלוח, מומלץ לעקוב...

t P R

New member
יקר העניין...

מחיר מלא כולל מע"מ לדיסק+מתאם, עולה באיזור ה2400.

t P R

New member
כמו כן,

המחיר בארה"ב, לא יותר זול בהרבה, עקב המשלוח הכפול (אירופה לארה"ב ומשם לארץ). בארה"ב יעלו החלקים כ2000ש"ח לפני משלוח.

t P R

New member
וואלד...

זה היה הדבר הראשון ששמתי על האופנוע אחרי הקנייה... צינור גומי על אופנוע SM..., היפנים האלו...

t P R

New member
גם

בדיוק איך שראית אותי הייתי בשלבי ברייק-אין של הדיסק והרפידות החדשות. מעין סטופ אנד גו. ואני נוסע לאט בבינעירוני בכל מקרה... יחסי העברה

SMחן

New member
וואלד אהה...

חכה חכה יא חביבי...
מירוץ הבא שום דיסק של ברייקינג לא יעזור לך...אתה תשמע את היושימורה שלי מקרוב!

t P R

New member
אכן...

אני אשמע אותו בקרוב כל פעם שאני אדפוק עלייך אובר-לפ...

SMחן

New member
אובר-לאפ...לא בארכיון שלי...

חכה, אתה עוד תכיר את יושי

kramberg

New member
אני כבר רושם הקפות

ומוכן לארגן איזה התערבות טובה, אתה מול גידי, יש לי הימור סודי על המזוקן.

SMחן

New member
אלון אתה מפקפק יא זבל!?

אני כבר לא מרחם על הדרוזי. אני נותן לו בראש והוא מחזיר לי...ככה זה.

LY 192

New member
גידי אחרי שאתה גומר "לשבור" את

הדיסק , תוריד אותו ולטש קלות משני הצדדים כדי להוריד את הזיגוג הנהדר שיצרת.

למעלה