את מתכוון ל -
"Breaking Those Walls"..? אני מתאר לעצמי שכן מכיוון שזה האלבום הבינלאומי היחיד חוץ מ "Time For Peace".. טוב אז לגבי האלבום "Breaking Those Walls"... הוא יצא רק על גבי תקליט ויניל כך שאין אותו פה לאף אחד אני חושב אפשרות לשלוח לך אותו... אני אישית מתכנן לקנות את התקליט בקרוב ולהביא אותו לאיש מקצוע שיעביר לי את הקבצים שיש בתקליט ויניל לדיסק. כבר עשיתי את זה פעם בעבר בתקליטי ויניל של סלין דיון. וזה יוצא באיכות די טובה. אם התקליט באיכות חדשה אז יוצא באמת טוב. אם משהו מעוניין לעשות את זה בעצמו... זה משהו בת"א שלוקח בסך-הכל 50 ש"ח לתקליט בלבד. אני מוכן לחפש את מספר הטלפון שלו אם משהו מעוניין. אם ברצונך לרכוש את התקליט - הוא דיי נדיר.. אתה יכול לרכוש את התקליט ויניל באינטרנט בבערך 140 ש"ח (כולל המשלוח). אם אתה לא כל - כך סומך על האינטרנט אז אתה יכול לבצע הזמנה של התקליט בחנויות התקליטים בת"א... למרות שעוד הרבה אנשים עשו הזמנות על תקליט זה אז לא בטוח שדווקא אתה הוא זה שתקבל אותו. לפי ברורים לגבי התקליט שעשיתי לגבי התקליט בשבוע שעבר - יש עותק אחד בלבד בחנות התקליטים "אוף דה רקורד" במצב חדש לגמרי (!) בסך 150 ש"ח. מקווה שעזרתי.