דיסק שכולל הכול

דיסק שכולל הכול

הייי היום קיבלתי דיסק של החיפושיות עם 26 אלבומים כולל כל המילים (תראו תמונה מצורפת) בדיסק יש איזה תוכנה כל שרק צריך לבחור אלבום והוא מתחיל להתנגן ואז אפשר לקבל את המילים של כל שיר בנפרד פשוט מדהים. יש דבר כזה של הפינק פלויד ?

flowerboy69

New member
יש והוא אפילו חוקי!

הוא יצא ברוסיה ונחשב שם לדיסק רישמי לחלוטין.כל אלבומי הפלויד בדיסק אחד בפורמט mp3 שעובד בכל מכשיר הקורא פורמט זה מדיסק

טוב שלא אמרת

Tree full of secrets חוקי. ברוסיה גם וודקה נחשבת למשקה קל.

IamAR

New member
XDDD

אתה לא יכול לשים "רוסיה" ו"חוקי" באותו משפט, זה נגד כל חוקי הטבע

flowerboy69

New member
טוב נו

לא הלך להתווכח על שום דבר.אני אספן וכל עוד אני עומד ביעדים שיש לי בסביבת האספנים הגדולים אז לא ככ משנה לי מה אומרים ואיפה.הדיסק שדיברתי עליו נמצא בקטלוג הדברים ששייכים לרוסיה מה שמחשיב אותו כרישמי באותה מדינה ויחודי לה כמו דברים אחרים רבים שיחודיים למדינה זו או אחרת.בכל מקרה זה אחלה של מוצר שיש את כל האלבומים על דיסק אחד.

אני שמחה שאתה אוסף גרסאות חוקיות

ולא חוקיות, אלא שכאן בפורום חייבת להיות הבחנה בהן, ולו על מנת שלא להטעות את הציבור. דברנו על כך בעבר, ואני מזכירה לך את זה שוב (ושוב, ושוב).

flowerboy69

New member
אינני נותן פרטים על רכישה

או אומר לעם לרוץ לקנות.אני מציין עובדות לקבי קיומם של ההקלטות ואומר את דעתי וזה הכל.כל שאר המידע מועבר בערוצי תקשורת אחרים ואנשים ישפטו את רשמיותם או חוקיותם של פריט זה או אחר כי לא הכל שחור או לבן כפי שמוצג פה.

לצערי, הדברים הם כן שחור או לבן

אין לי בעיה שתספר על תוכן הדיסקים שמגיעים אליך. אך אני חוזרת ומבקשת שאם הם אינם דיסקים חוקיים, אל תטען שהם כן חוקיים, אל תאמר איפה אפשר להשיגם, כמה הם עולים, ולמה כדאי לרכשם.

flowerboy69

New member
אני אומר למה כדאי לשמוע אותם

ומה שווים אבל לא נותן פרטים איך להשיג ולא ממליץ לאף אחד לרכוש.זה בכלל איכס מגעיל ובזבוז וחבל בכלל על הזמן של מי שקורא את זה!

flowerboy69

New member
אה ולגבי הטענות של החוקיות

קטונתי לאומת גורמים אחרים.אני מספר על דבר.שאחרים יבררו אם הוא חוקי או היכן ניתן להשיגו או מה שרק ירצו.

צר לי, אך אם תמשיך לעודד רכישת

בוטלגים, אאלץ למחוק הודעותיך ברוח זו. אנא המנע מכך. אתה יכול לדבר על תוכן הדיסקים, אך לא יותר מזה.

אוי , אני מכיר את הדיסק הזה ./

זה משהו פרטי , יש לי אותו כבר מ1999 . בעזרת חבר של אח שלי . גם זה לא חוקי , אפשר לעשות בבית פרטי , דיסקים של mp3 . אבל זה לא חוקי . מה כן חוקי ?

למעלה