דיסק ריל-בוק

dudester

New member
דיסק ריל-בוק

אני מחפש אוסף של תקליטורים המכיל את הקטעים המופיעים בריל-בוק. לא עוד אוסף של סטנדרטים, אלא אוסף ספציפי לקטעים ברילבוק. יש חיה כזאת? זאת ועוד, מה העלות הממוצעת של הספר? תודה לעוזרים.

LBA33

New member
יש

יש לאוסקר פטרסון דיסק כפול מעולה שנקדא "השירים היפים של הריל בוק" דיסק אלכיפק. והוא גם ממש זול בתו השמיני

dudester

New member
אחלה, תודה!

את התו השמיני אני לא מכיר, אם תוכל לתת פרטים על מיקום החנות זה יעזור. בכל אופן את הדיסק אני אחפש.

LBA33

New member
יש

יש לאוסקר פטרסון דיסק כפול מעולה שנקדא "השירים היפים של הריל בוק" דיסק אלכיפק. והוא גם ממש זול בתו השמיני

LBA33

New member
יש

LBA33

New member
יש

LBA33

New member
התו השימיני ירושלים עיר הקודש

אח שלי, אם אתה צרכן מוסיקה אתה חייב לבקר בחנות הזאת יש שם באמת מבחר מאוד גדול במחירים הכי נמוכים בארץ! נסה. הסניף הראשי שלהם ממוקם ע.י כיכר ציון בירושלים. ויש להם סניף חדש בנתבג

jazzistco

New member
לגבי הדיסק...

מה יש שם את כל מאות הסטנדרטים של הג'אז, בדיסק אחד ??? לא הבנתי מה הדיסק הזה בדיוק ... אני גם מחפש כזה...

dudester

New member
הוא אמר דיסק כפול - קטעים נבחרים.

הרי בין מאות הסטנדרטים יש מהלכים דומים מאוד וגם דברים שהם דרעק.

LBA33

New member
בידיוק

זה מה שהתכוונתי. יש גם עוד דיסקים בפורמט הזה כדאי מאוד ללכת לחנות ולראות שם. בהצלחה.

LBA33

New member
בערך 180 שח. אני יודע שלפעמים בחנות

מוסיקה שע.י בורסת היהלומים זה עולה 150

למעלה