דיסק נדיר למכירה:

(matan)

New member
דיסק נדיר למכירה:

דיסק נדיר למכירה של מופע הארנבות של ד"ר קספר (הדיסק השני שלהם-הכחול) אין דיסקים כאלה בחנויות הוא בלעדי. בעבר הדיסק נמכבר בסביבות האלף ש"ח, והוא נמכר ספציפית מהבחור הנמצא למטה ב-180 ש"ח-שווה לקנות! חשוב לציין: לא מדובר בשום עבודה בעיניים! פרטים בפלאפון: 056-702751 לבקש את אורון.

אממ

אני יודעת שמוכרים שלוש דיסקים שלהם ביחד אז אולי הדיסק נמצא בתוך השלושה האלה

מוכרים שניים../images/Emo113.gif../images/Emo121.gif

במארז הכפול את הראשון-מופע הארנבות של ד"ר קספר ואת השלישי- הו הו. השני- מופע הארנבות של ד"ר קספר2 הוא דיסק שנכשל ולכן הוא נדיר מאוד ואי אפשר למצוא אותו היום בשום מקום. בלה, ואנירוצה אותו:\ יעל

../images/Emo45.gif אבל....

זה לא שהוא נכשל כי הוא לא היה טוב, הוא פשוט נכשל מבחינה כלכלית כי......השד יודע למה ובגלל זה הפסיקו לייצר אותו:-| רק היה לי חשוב להבהיר את זה! אח.....דקויות

magicgirl

New member
לא + ולא - אלף ש"ח

חחחחחחחח על מי אתה עובד שהוא נמכר ב 1000 ש"ח?

שקר החן

New member
לא הגיוני

אם תעשו סיבוב קל בין חנויות דיסקים יד שנייה, אין לי ספק שתוכלו למצוא את הדיסק ב-20 או 30 שקלים... לא יותר! אם אתם צריכים המלצות על חנויות כאלה אנא פנו אליי במסרים ואשמח לעזור.

לצערי הרב.....הגיוני ביותר

אני מחפשת את הדיסק כבר למעלה משנה(לא-אני לא מגזימה) וחיפשתי עד היום בכל מקום אפשרי וזנוח(כמובן עד למיטב ידיעתי) והוא לא נמצא בשום מקום.........מתסכל
אבל.......הצלחתי להשיג אותו(בערך) איכשהו, ושמעתי אותו, ואני שמחה להודיע שהוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש טוב!(דעתי, וזו דעתי בלבד) אבל בכל זאת....ממש ממש ממש ממש טוב! חבל שהפסיקו לייצר אותו. ואם כבר בדיסקים נדירים עסקינן, יש עוד דיסק שאני מחפשת כבר די הרבה זמן שזה "סוס" של יהלי סובול (עכשיו אני אנצל את ההודעה) אם למישהו יש מושג איפה, איך אני יכולה להשיג אותו, בבקשה בבקשה בבקשה! תאמרו לי! אני מתחננת! נ.ב דיסק ממש ממש ממש טוב!

אור 1245

New member
אם כל כך הרבה מעונינים בדיסק אז..

כל מה שצריך לעשות זה להחתים 2000 אנשים :) ולשלוח את זה לחברת תקליטים והם אמורים לייצר עוד מהדורה.

אור 1245

New member
אני יכול להיות הראשון שיחתום :)

כבר התחלה... חוץ מזה שאני מאמין שאפשר לעשות את זה... תתחילי להחתים בהצלחה!

למעלה