מה אתה מפגר??
על פי מה הבנת שאני לא אוהב מזרחית?? אני שומע יותר מזרחית ממך י'טמבל! אני שומע אייל גולן,רון שובל,איציק שמלי,סגיב כהן,שר אל,משה פרץ,שרית חדד,זהבה בן,מושיק עפיה,שלומי סרנגה,סטאלוס ואורן חן,נתי לוי,ישי לוי,בועז שרעבי,שלומי שבת,חיים משה,יואב יצחק,עמיר בניון,אבי בניון,מרגול,שי אוחיון,צביקה אברהם,נוטיס,רמי יהודה,אריס סאן,ניסים מרי,בר כהן,אבי פרץ,גד אלבז,לירן טל,ליאור נרקיס,ירון כהן,יוסי אזולאי,רגב הוד,רינת בר... ואני יכול להמשיך עד מחר עם האמנים שאני שומע שעל הרבה מהם לא שמעת בכלל..אז אל תגלוש לפסים כאלה! אני גם שומע שירי מועדונים לפעמים ושירים דאנסים כאלה..אבל אני יודע להבדיל..כי שירי מועדונים זה יופי..אבל לא נשאר לנצח.. אז אייל גולן האלבומים הישנים זה מדהים! ובחדש יש לו כמה רציניים מעולים..אבל יש כמה דאנסים שנמאסים אחרי 3 שבועות ככה של חרישה..ושרית חדד יש לה כמה שירים טובים מפעם אבל מהאלבום החדש שלה אני אוהב רק שיר אחד..אז? אני לא אוהב ת'מוזיקה החדשה שלה..וכנ"ל זהבה בן.. אבל אייל גולן,עמיר בניון,סגיב כהן,בועז שרעבי,שלומי שבת,יוסי אזולאי,איציק שמלי..אלו זמרים ברמה! אלו זמרים שיש להם גם הרבה טקסטים מעולים ויש להם קול מרגש וטוב..ויש כמו עפיה,סרנגה,נרקיס,קובי פרץ וכו' שהם זמרים יותר של שואו ולהיטים מאשר של שירים רציניים ומהלב..זה כל מה שאמרתי.. אבל עדיין לא הסכמתי איתו שהמוזיקה לא טובה..היא בירידה היום..אין ספק על זה..אבל היא לא מנותקת לגמריי מהשורשים שלה..