Mc chameleon
New member
דיסק לא מוכר
היום הייתי בטוואר רקורדס באופרה בת"א וקניתי דיסק נורא מוזר... בחיים לא שמתי על ההרכב או מה שזה לא יהיה, בקיצור זה היפ הופ מצוין לא שומעים הרבה דברים כאלו היום! יש כמה שירים לא מוגדרים בגלל זה הדיסק הזה כל כך מיוחד, ודרך אגב יש כמה שירים בצרפתית וזה פשוט גדול! והוא עולה רק 39.90! זה אחד הסיבות שקניתי כי לא באתי עם הרבה מזומנים
בקיצור תנסו את זה ואם אתם מכירים אותם תגידו לי כי כל מי ששאלתי זה לא מכיר את זה; לדיסק קוראים: sound01 a big dada sampler ויש בזה לדעתי ממש הרבה אמנים.. אבל לא מוכרים.. אני לא ממש בטוחה שאפשר למצוא את זה כי אני בדר"כ תמיד נכנסת לחנויות לאגף של מוזיקה שחורה ובחיים לא ראיתי את זה.. פעם ראשונה אז תחפשו בסניף של ביניין האופרה... שיהיה לכם ט-עים! ותשרשרו הודעה תגידו לי אם אתם מכירים!!!! או שאם שמעתם את הדיסק!!!!!!!!!!!! סלאמט
היום הייתי בטוואר רקורדס באופרה בת"א וקניתי דיסק נורא מוזר... בחיים לא שמתי על ההרכב או מה שזה לא יהיה, בקיצור זה היפ הופ מצוין לא שומעים הרבה דברים כאלו היום! יש כמה שירים לא מוגדרים בגלל זה הדיסק הזה כל כך מיוחד, ודרך אגב יש כמה שירים בצרפתית וזה פשוט גדול! והוא עולה רק 39.90! זה אחד הסיבות שקניתי כי לא באתי עם הרבה מזומנים