דיסק לאלאניס ? יצא דיסק לאלאניס ?
J j u n k New member 19/10/04 #2 בוקר טוייף ../images/Emo13.gif אכן יצא לה דיסק שנקרא so called chaos , כבר אולד ניוז, אבל אני לא מופתעת שלא שמעת עליו עד כה כי הוא לא מסוקר במיוחד, ולאם טי וי כבר מזמן לא מזיז..
בוקר טוייף ../images/Emo13.gif אכן יצא לה דיסק שנקרא so called chaos , כבר אולד ניוז, אבל אני לא מופתעת שלא שמעת עליו עד כה כי הוא לא מסוקר במיוחד, ולאם טי וי כבר מזמן לא מזיז..
B blackspot on the sun New member 19/10/04 #3 נזל"ש-להזכירכם (חשבתי שזה חשוב אחרי שרובכם הצהרתם שבטח תשכחו ) היום יש אלאניס ב vh1 אני כבר לא זוכר באיזו שעה..תבדקו בשירשור שכתבתי כמה הודעות למטה.
נזל"ש-להזכירכם (חשבתי שזה חשוב אחרי שרובכם הצהרתם שבטח תשכחו ) היום יש אלאניס ב vh1 אני כבר לא זוכר באיזו שעה..תבדקו בשירשור שכתבתי כמה הודעות למטה.
B BaBa LiVe New member 19/10/04 #4 אייט איזי סטפס! ב-VH1! יש אלוהים!!! עכשיו זה רשמי - יש לסו קולד קאוס שלושה סינגלים!
S smgfan New member 20/10/04 #10 אווף לא ראיתי את הקליפ 8es ../images/Emo10.gif ראיתי מהקליפ You Oughta Know, חשבתי שהוא היה הקליפ הראשון... נראה לכם שנראה אותו שוב ב-VH1?
אווף לא ראיתי את הקליפ 8es ../images/Emo10.gif ראיתי מהקליפ You Oughta Know, חשבתי שהוא היה הקליפ הראשון... נראה לכם שנראה אותו שוב ב-VH1?
S smgfan New member 20/10/04 #11 אה! ופעם ראשונה ראיתי את Unsent!../images/Emo9.gif שיר ממש מרגש. חבל שהם לא שמו את So Pure - רציתי מאוד לראות את הקליפ כי אני לא מכירה אותו. כולם מדברים על איזה ריקוד בקליפ הזה, על מה כולם מדברים?
אה! ופעם ראשונה ראיתי את Unsent!../images/Emo9.gif שיר ממש מרגש. חבל שהם לא שמו את So Pure - רציתי מאוד לראות את הקליפ כי אני לא מכירה אותו. כולם מדברים על איזה ריקוד בקליפ הזה, על מה כולם מדברים?
L Lotzifer New member 20/10/04 #12 תורידי ותדעי.... גם אני לא ראיתי אותו אף פעם בטלוויזיה, והסיכויים לראות אותו קטנים (למרות שהסיכויים של אנסנט גרועים יותר אבל ראינו אותו אתמול) אז כדאי להוריד.....
תורידי ותדעי.... גם אני לא ראיתי אותו אף פעם בטלוויזיה, והסיכויים לראות אותו קטנים (למרות שהסיכויים של אנסנט גרועים יותר אבל ראינו אותו אתמול) אז כדאי להוריד.....
J j u n k New member 20/10/04 #15 נצל"ש- כתבה מעניינת... בנות חדשות בעולם הרוק הקנדי- כתבה בוואלה: טגאן ושרה קווין, תאומות קנדיות בנות 23, מציעות כיוון חדש לרוק הלסבי. אווריל ואלאניס מאחוריכן קישור
נצל"ש- כתבה מעניינת... בנות חדשות בעולם הרוק הקנדי- כתבה בוואלה: טגאן ושרה קווין, תאומות קנדיות בנות 23, מציעות כיוון חדש לרוק הלסבי. אווריל ואלאניס מאחוריכן קישור
D donell New member 20/10/04 #16 טיגאן ושרה? לא ידעתי שהן חדשות, או שהן קנדיות...שלחו לי מספר שירים שלהם לפני שנה, הן באמת מצויינות!
J j u n k New member 20/10/04 #17 |כוכב| תיקון.. הן באמת לא חדשות, אבל רק עכשיו הן מתחילות לפרוץ לתודעה בעולם.. (ולמען האמת גם בקנדה)