דיסק חורף?

Elfangor

New member
דיסק חורף?

יאר, שלומות כולם =] אז אחרי חנכה ולקראת השנה החדשה התמלאתי מזומנים והחלטתי לצ'פר את עצמי בדיסק חדש =] עכשיו הבעיה, יש די המון דיסקים שבעולם מושלם היו לי כבר... אבל אני מחפש משהו שיפגע בול, כמו בשנה שעברה עם נושי פז שהגיע בדיוק בזמן הנכון למקום הנכון. אז בהתחלה חשבתי על איזה דיסק אקוסטי, אבל אין משו שממש בא לי עליו. אח"כ חשבתי על אהוד בנאי בהופעה- הדיסק החדש, ודווקא ממש נשמע נחמד. למישהו יש הצעות אחרות? אלטרנטיבות? כמה הדיסק הזה שווה את ההשקעה וכו'? ולסיכום: מה דיסק החורף המושלם בשבילכם? בשבילי ברי באקוסטית נראה לי =X

בקשר לאהוד בנאי

האלבום הופעה החדש מאוד מאוד מומלץ. אלבום מעולה. המלצה שלי היא ככה של אלרן דקל, אלבום שקט וחמוד

1Reebok

New member
המלצה על דיסק משובח..

שמחמם את הלב.. "דרך ארץ" של גידי גוב.. שירים כתובים מעולה ומולחנים נהדר, בנוסף לביצוע החם של גידי גוב.

dsol

New member
הדיסק של יהושע_../images/Emo189.gif

הוא כל כך לשבת לייד החלון להתסכל על הגשם שיורד עם כוס שוקו ביד

Kettercat

New member
אביתר בנאי הראשון ../images/Emo23.gif

כמובן. רוב אלבומי החורף שלי הם לועזיים, אבל מבחינת ישראליים - אביתר בנאי קולע בול.

שלמונזה

New member
נאמממ ../images/Emo168.gif

אני פשוט כמעט לא מחליפה דיסקים במערכת אז האחרונים שהתנגנו שם זה באמת אהוד בנאי שקניתי לאחרונה, אבל ביום גשום אפור כשקר ואני מתחת לשמיכה עם המפזר חום לידי אני נורא אוהבת לשמוע במערכת את days of hunger מה לעשות הקסם משפיע עלי ואני עצלנית מידי מלהחליף דיסקים במערכת אז זה מה נשאר וזה טוב ומעולה עד הקיץ

Hosh17

New member
האמת

שאני תקועה כבר תקופה כ"כ ארוכה על "מנועים קדימה" של אלג'יר, ועל הדיסק של אבטיפוס (האמת שהשיר החורפי הכי הכי שיש זה "נמסים מאהבה" שלהם).

Saffron

New member
אפרת בן צור

שני האלבומים שלה ("צוללת" ו"אפרת בן צור") נפלאים וחורפיים מאד.

0mroosh

New member
גם לקיץ, לסתיו ולאביב. ../images/Emo7.gif

אוח, נפלאה. מישהו יודע אם מתחשק לה להוסיף הופעות לסיבוב הקצר שתם? או שזכיתי לראותה רק פעם אחת ונאלץ לחכות עוד 5 שנים?

orkerist

New member
יש לי כמה...

Blackfield-Blackfield - לא בדיוק ישראלי אבל בערך... שירים מלנכוליים של פשוט להסתכל מחוץ לחלון ולהריח את הגשם. לנשום בספירה לאחור-רונה קינן - כתיבה מעולה, קול מדהים וביצועים מעולים, שמצוינים גם להתכרבלות ביום חורף מרשע במיוחד:) מתוק שחור-שילה פרבר - כל מילה נוספת מיותרת. עוד כמה: דברים בלחש וידיים למעלה של כנסיית השכל, מלנכוליה אהובתי של חמי רודנר, וסיכוי קלוש של שרון הולצמן.

PopPy

New member
דווקא מתוק שחור בכלל לא חורפי לטעמי

אבל השניים הראשונים שלך, בלאקפילד ורונה - שניים מאלבומי החורף האהובים עלי.

למעלה