דיסק חדש ל- BYRON BAND

bsmuheep

New member
דיסק חדש ל- BYRON BAND

רובין ג'ורג', הגיטריסט שהקים ביחד עם ביירון את "להקת ביירון" ב-1980, ישב תקופה ארוכה על כל מיני הקלטות דמו, והקלטות חיות של הלהקה, ולבסוף החליט להוציאן לאור. הוא ביצעה רמסטרינג לכל החומר, ובמשך תקופה די ארוכה חיפש חברת תקליטים שתסכים להוציא את הדיסק. לצערינו... לכן הוא החליט להוציא את זה באופן עצמאי. מדובר על דיסק כפול, שכולל שירים שמאולם לא יצאו לאור לפניכן, הופעות חיות של BYRON BAND, כולל ביצוע של כמה שירים של היפ. את הדיסק ניתן יהיה לרכוש ישירות מהאתר של רובין, מאמצע יולי, במחיר של 15 פאונד, כולל משלוח. כל ההכנסות מהדיסק יהיו תרומה NORDOFF-ROBBINS MUSIC THERAPY CHARITY. Take care, בוריס.

moshel

New member
תודה לך

איזה מזל שאני חבר בפורום הזה ואני קורא את ההודעה המרנינה הזאת כאן כי יש לי חבר שהוא למעשה אחד החברים הכי טובים שלי והוא מעריץ גדול מאוד של uriah heep והוא למעשה יודע כמעט כל דבר שקורה עם הלהקה ועוד יותר מעניין שגם שמו בוריס ועוד יותר מעניין שהוא גר גם כן בנצרת עילית (זה כבר מתחיל להזכיר לי את המחזה של יונסקו הזמרת בעלת הקרחת) ורק היום שוחחנו בטלפון פעמים והוא לא סיפר לי על כך אז אני ממש מודה לך על האינפורמציה בוריס:) אוהב אותך moshel נ.ב בני התקשר אילך בקשר להופעה של heep בהולנד?

למעלה