דיסקים של ריטה

דיסקים של ריטה

שלום לכולם. אני מרגישה שאני חייבת לשתף אתכם בזה - התחלתי לאהוב את ריטה בגיל די מבוגר ובשלב די מאוחר בקריירה שלה ולכן לא היו לי את הדיסקים הישנים שלה בכלל. היו לי את ה"מופע המשותף" ו"חמצן" ותמיד אמרתי לעצמי שיום אחד אני אקנה את כל הדיסקים שלה ושל רמי ואתמול הייתי בקניון ופשוט לא יכולתי להתאפק אז קניתי את "ריטה" ואת "ימי התום". ואח"כ חבר שלי הפתיע אותי (יצאנו לחגוג ט"ו באב מאוחר) וקנה לי את "חמצן" (וזוה היה ממש מתוק מצידו בגלל שלפני שנה ומשהו פרצו לי לאוטו וגנבו לי את המערכת כש"חמצן" היה בפנים !!! ונורא התבאסתי). אז עכשיו יש לי שטף של דיסקים של ריטה להאזין להם בתקווה שיתנו לי כוח ללמוד למבחנים (סטודנטית...) שיהיה לכולנו יום מצויין !
 

chenke

New member
תהני../images/Emo140.gif

הדיסקים הראשונים של ריטה הם מעולים. גם "אהבה גדולה" ענקי. תמיד שיר של ריטה מחזק ונוגע במתרי הלב ויכול להפוך יום מעונן לשמשי.
 
מסכימה איתך ב-100% ../images/Emo13.gif

 

PRINCESS GINA

New member
תהני מתוקה../images/Emo24.gif

ד"א עכשיו בטאואר רקורדס (לדעתי גם בענק הוידאו) עם נימכרים במחירים נוחים לכל כיס... את תהני מהם! הדיסק הכי אהוב עליי הוא אהבה גדולה וימי התום. אם את אוהבת גם את רמי אז יש להם את הדיסק "המופע המשותף" שהוא פשוט דבר מדהים!
תהני
 
תודה

קניתי את הדיסקים בטאוור רקורדס (שניהם ביחד 110 ש"ח) (לא זוכרת כמה "חמצן" עלה) אבל אכן המחירים שווים לכל נפש והרבה דיסקים של מי עולים שם 40 ש"ח עכשיו. ודרך אגב רשמתי שיש לי את המופע המשותף (-: והוא אכן מדהים וממנו התחילה כל האהבה לריטה ולרמי ! לילה טוב לכולם ותודה על הפרגון !
 

Dug E

New member
תהני../images/Emo24.gif

הדיסק הניצחי שלי זה ימי התום..פשוט אין עליו.
 
למעלה