דיסקים שווים

yellow cheese

New member
דיסקים שווים../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo66.gif

איזה דיסקים שווים קניתם לאחרונה
אני קניתי לאחרונה את : ממנטו מורי/אביב גפן ואת הדיסק של מוש בן ארי.. <כאילו, קיבלתי אותו חינם, אבל זה נחשב>

אם אני הייתי המנהלת הייתי חוטפת

אם אני הייתי המנהלת הייתי חוטפת עליך כ"כ עצבים אחרי ההודעה הזאת שהייתי חוסמת אותך אבל אני לא מנהלת אז אני לא יחטוף עליך עצבים ויחסום אותך

mr. man

New member
../images/Emo13.gif

את לא יודעת איזה בלגן הוא עושה לי בפורום מוזיקה אלקטרונית... אני מוחק משהו כמו כל הודעה שנייה שלו.

yellow cheese

New member
מנהלת פורום ולוקח זמן עד שנכנסים..

לוקח זמן עד שאנשים נכנסים לפורום, זה לא פורום פעיל יום ולילה.
פחחחחחח צחוקים
או שלא..

אני קניתי...

קניתי 3 דיסקים... 1.break the cycle-של סטיינד-דיסק מדהים!! 2.משהו של פנתרה...לא בדיוק זוכרת ת´שם אבל גם דיסק טוב! <אחד הישנים>. 3. האחרון של אלאניס מוריסט..דיסק גם ממש מעולה!!! יש לי טעם במוזיקה :) חחחחח

rainbowgirl

New member
אני קניתי

את הדיסק ממנטו מורי של אביב גפן. דיסק של ג´ימי הנדריקס שאני לא זוכרת את שמו כרגע

rainbowgirl

New member
סליחה!לא קניתי דיסק שלו!

באתי לרשום:צרבתי דיסק עם שירים שלו. נראה לי שאני מתחילה לדמיין דברים....

iT DiS

New member
staind

באמת דיסק שווה, יש לי אותו בערך 8 או 9 חודשים, ואני לא מפסיק לחרוש אותו, דיסק ממש מעולה!!

mr. man

New member
אממ

Surreal - Beyond מישהו מכיר? כנראה שלא... אחלה דיסק!

Papito

New member
האחרונים שלי?

כל הדיסקים של הדורז בין השנים 1967 לבין 1973 כולל הדיסק של ג´ים מוריסון לבד (An American Prayer) מומלצים בחום!

חיפושיט

New member
אה, יש סיכוי שיסקלו אותי באבנים,

אבל יש לי ת´חש של אמינם.. הוא בעיקר לאלו שאוהבים ת´מוזיקה שלו.. לא לאלו שאוהבים מוזיקה שחורה..

למעלה