דיסקים חדשים...

ranenet

New member
דיסקים חדשים...

לכל המתעניין... ה - COUNTING CROWS , שלדעתי הם אחת מהלהקות הגדולות של ה-90, מוציאה את אלבומה הרביעי בקרוב מאוד. ידוע שה - CROWS מוציאים אלבום כל 3 שנים בלי חריגות. הראשון יצא ב-93 השני ב-96, השלישי ב-99 והרביעי- איזו הפתעה - ב-2002. הציפיות גדולות מאוד שהרי ה - CROWS מוציאים אלבומים איכותיים ביותר. האלבום ייקרא "Hard Candy" והוא יוצא ב-25 ביוני. מומלץ ביותר. Jerry Cantrell - גיטריסט ALICE IN CHAINS מעולם לא חשב שאלבום הסולו השני שלו ייצא בנסיבות טרגיות כאלו. הדיסק יוצא ב-14 במאי וייקרא "Degradation Trip". הדיסק הוקלט הרבה לפני מותו של LAYNE STALEY הסולן האגדי ולא ידוע אם האלבום יעבור איזשהו שינוי בעקבות הטרגדיה. מה שבטוח הוא שכולם יודעים למי האלבום יוקדש. אלבום הסולו הראשון של Jerry Cantrell יצא ב-98 ונקרא BOGGY DEPOT וזכה לפופולריות גדולה מאלפי המעריצים של ALICE שלא זכו לשמוע שום דבר חדש הרבה הרבה זמן מלהקתם האהובה שלא היה ברור אז אם התפרקו רשמית. ג´רי עושה מוזיקה עם השפעות ישירות מ - ALICE. מומלץ ביותר.

trinity triple

New member
ווייייפפייי....:)

counting crows הם הלהקה הכי גדולה של שנות ה90... לא בין הגדולות.. אין, הם מדהימים... אני תומכת בRANENET לחלוטין, וממליצה בפה מלא- תקנו דיסקים שלהם! אפילו לא את החדש, כל אחד מהקודמים.. ותיקון קטן, דרך אגב - יצא להם עוד אלבום שנקרא across a wire בשנת 98 אלבום כפול- למען האמת! אבל הוא לא אלבום עם חומר חדש , אלא אלבום של הקלטות משתי הופעות חיות. ו. זהו.

ranenet

New member
נכון...

שכחתי... ACROSS A WIRE הוא אלבום כפול עם שתי הופעות חיות, אחת מהן היא ה - VH1 STORYTELLERS שהם עשו, הופעה אקוסטית מצוינת עם סאונד מדהים יחסית להופעות בד"כ. וכן טריניטי... הם ענקיים. חבל שבארץ רוב האנשים מכירים רק את MR. JONES...

trinity triple

New member
הסאונד מדהים כי

זה חדר קטן עם קהל מצומצם..זה לא אצטדיון עם עשרת אלפים איש.. (ו נו, כי זה הם!) ואיי, אני יכולה לדבר עליהם שעות, אפילו כמעט פתחתי פורום של קאונטינג קרואוז אבל בסוף היו לי בעיות להגיע לרמת גן בשביל שנדבר על הפורום , אז נפל הרעיון... באסה ,הא?... ובאמת רציתי להגיד שכל העולם מכיר רק את מיסטר ג´ונס , ולמען האמת , יסלח לי אדם דוריץ, אבל זה לא בין הטובים שלהם...אירוניה שכזאת...

ranenet

New member
מסכים איתך לגמרי...

האנפלאגד מדהים!!! ואם את פותחת פורום אני איתך... בהחלט. כן. מיסטר ג´ונס שיר טוב אך לא מהטובים שלהם. יש הרבה מעולים אחרים - Round Here, A Long December, Goognight Elizabeth, All My Friends, Anna Begins, Catapult, Children in Bloom, Have You Seen Me Lately ועוד פול פול פול בי-סיידים מצויינים!!! בואנ´ה, טריניטי... נראה לי שאנחנו היחידים...

rizla

New member
אתם לא יחידים...

אני מסכים אתכם חלקית. August and Everything After הוא בהחלט דיסק חובה מדהים. anna begins הוא אחד השירים המרגשים שאני מכיר. גם את הכפול ACROSS A WIRE יש לי ואני מאוד אוהב אותו. את Recovering the Satellites פחות אהבתי, ואת This Desert Life, (הראשון שיצא בחברת Interscope , כל הקודמים יצאו בגפן), עדיין לא שמעתי.

trinity triple

New member
אנחנו לא יחידים...(:)

איזה יופי.. באמת חשבתי שאני היחידה שאוהבת אותם ..:) תגידו, מישהו מכם אולי גר באיזור או קרוב לרמת גן?... כי כשרציתי לפתוח את הפורום הייתי צריכה להגיע לשם, ולא ממש הייתה לי אפשרות. ואם מישהו מכם גר קרוב אז אפשר ברצינות לפתוח פורום... יש לי המון המון המון נושאים לדבר עליהם בקשר אליהם.. וחוץ מזה - יש לי גם מלא שירים שלהם שלא יצאו על אלבומים , וגרסאות מיוחדות לשירים שכן יצאו, אז אם מישהו מכם רוצה... אני אשלח לכם.. אוף, יש לי מלא להגיד.. אבל אני אשתוק... שיפתח כבר פורום!!! (ובקריאה שנייה של ההודעה הזאת, העובדה שאני נשמעת כמו מעריצה פאנאטית בת 12 של בריטני ספירס , צורמת לי מאד, לא זאת הייתה כוונתי- אנא קחו בחשבון..:) )

Yuvalkosh

New member
זה באמת עניין של טעם

אני דווקא שמעתי את כל האלבומים שלהם וכן הכי אהבתי את mr jones

ranenet

New member
בעניין הפורום...

אני גר בצפון וגם חייל כך שזה לא פרקטי... יש לי בהחלט מה לחלוק בקשר ללהקה, במיוחד בימים אלו של לפני אלבום חדש. אגב אלבום חדש - HARD CANDY יניב סינגל ראשון באמצע מאי שייקרא AMERICAN GIRLS בביצוע משותף עם לא אחרת משריל קרואו. שמעתי את השיר, בהחלט מוצלח. להיט בטוח. טוב לכיס שלהם. אני בספק כמה אוהדים יש ל - CROWS בארץ, לפי מה שאפשר לראות פה זה 4 אנשים בינתיים, ולכן נראה כאילו פורום יהיה מוצלח אבל דיי דליל באנשים.. וחבל. בקשר ל - RECOVERING THE SATELLITES, אני חושב שזהו האלבום הטוב שלהם בינתיים, פשוט יצירת מופת. AUGUST אדיר אבל בתולי משהו. הם התבגרו בין הראשון לשני ואפשר לראות את זה. THIS DESERT LIFE הוא כבר שונה לגמרי, הרבה יותר אופטימי. כשמסכמים את היצירה שלהם בין ROUND HERE ל - MRS. ROBINZON אפשר לראות את השינוי הגדול שהם עברו. עדיין אותו ראש, עדיין אותו קול אדיר לאדם, אבל הרבה הרבה יותר בוגר. אני רואה את MR. JONES כשיר שאף אחד לא ידע כמה הוא יהיה להיט. ההצלחה באה כאילו בטעות. צר לי ומר לי שכשאתה שואל היום ברחוב אנשים מה הם יודעים על ה - CROWS , הם אומרים שהם שמעו במועדון את MR. JONES. חבל.

trinity triple

New member
אווויי.. אנחנו עוד נשנה את הפורום..

קודם כל - הערה אחת, רשמת mrs. robinson ופשוט עירבת שני שירים.. St. Robinson in His Cadillac Dream אם ככה רושמים את זה...:) ו Mrs. Potters Lullaby שניהם מתוך this desert life יש לי כמה דברים להגיד- 1.דואט עם שריל קרואו??... ואוו זה צריך להיות טוב. איך שמעת אותו כבר ואיך אני יכולה לשמוע אותו גם???... 2.אני חושבת שהדבר הכי יפה באוגוסט זה "הבתוליות" כביכול , שלו. תראה את.. Raining in Balitmore למשל, מילים פשוטות לחן פשוט. אבל תמים כזה, בהחלט בתולי וזה אחד השירים הכי הכי יפים שלהם. ב this desert מאד ניכר המאמץ לרצות. אני לא אומרת שהוא לא אלבום טוב, אבל התמימות נכחדה. וזה דבר ידוע שהוא האלבום "השמח" שלהם. 3. אני בהחלט חושבת שההצלחה באה להם בטעות, בגלל זה אני חושבת שאוגוסט הוא כזה מיוחד. הם לא ניסו להשקיע ולהיות פופ כזה כדי לרצות קהל, אלא סתם להעביר את המוזיקה מהבאר השכונתי לדיסק . ממש במקרה mr. jones תפס כל כך מהר וכל כך חזק כמו שהוא תפס, והם התפרסמו. 4. לאדם יש את הקול הכי יפה בכל העולם כולו..:) 5. יש הופעה באמצע החודש בדנמרק, אתה בא?..:) 6. אין ספק בכלל ש recovering זה האלבום הכי טוב שלהם.. ודבר אחרון- אני בעד שנתחיל להפיץ אותם חזק. אתה אצלך בצפון, אני אעבוד על האיזור שלי...אולי יום אחד אנשים יכירו יותר מאת mr jones אוי דרך אגב - שמעת פעם את הגירסא האקוסטית של זה?.... מדהימה!!! הגירסא הכי יפה של השיר. די, זהו.

ranenet

New member
את מוציאה לי את המילים מהפה

לא האמנתי שמישהו ידבר איתי בכלל עליהם... אני מסכים איתך בהכל... הגירסה האקוסטית מדהימה...

למעלה