אני
לאן אני חושבת שהעונה תלך? אני מודה שאין לי מושג. השתדלתי מאוד לא לקרוא ספוילרים בכלל. אני רק זוכרת שהיוצרים דברו על זה שיש להם קו עלילה שאמור להתפרש על שתי עונות, ושהם די מתרגשים ממנו, אז יופי, וגם אני מתרגשת
סיפורים שהייתי רוצה לראות: נראה לי שאני אומרת את זה מעונה 5, אבל זה עוד לא קרה, אז יאללה: אני מחכה להתקדמות אמיתית בחיים של האחים. די, הם כבר לא צעירים וקלילי דעת כמו פעם. אני בטוחה שמחשבות על משפחה, ילדים, פרישה ומציאת חיים יותר קבועים מעסיקות אותם. אז אני באמת מצפה לדמות נשית קבועה או כמעט קבועה שתצטרף לסדרה, ולקשר יציב ורציני לפחות לאחד האחים. אני גם רוצה שקאס יפסיק להיות כזה מטורטר בין מלאך נופל, מלאך סופר חזק, מלאך משוגע, אדם ששכח שהוא מלאך וכו'. שימצא את המקום שלו, בין בני האדם או המלאכים, ויתאפס על עצמו. בכלל, שיתיחסו קצת יותר ברצינות לדמות שלו ויתנו לו קו עלילה ראוי, כמו שהיה לו בעונה 4 ובעונה 6. מאוד לא אהבתי מה שעשו איתו בשאר העונות.
מקומות שהייתי רוצה לראות: מממ, מאחר ואני לא מאמינה שהם יוציאו אותם מחוץ לארצות הברית, אין לי מקומות מעודפים.
קו עלילה שהיה מעניין אותי במיוחד: כבר די פרטתי. באופן כללי, אני מקווה שהם יחשבו מראש על שתי העונות כאחרונות, ויתקדמו לקראת סגירה *טובה* של הסדרה. לדעתי סגירה מוחלטת של גן עדן וגיהנום ככה שמלאכים ושדים לא יוכלו עוד להתערב בעולם בני האדם זה סוג של סגירה טובה, אבל אני מוכנה גם שיפתיעו אותי
דמויות שהייתי רוצה לראות (שוב): הדמויות שכבר חזרו בעונה הקודמת, צ'ארלי, קריסי, גארת'.