דיסקוסים על העונה ה-9

riktal

New member
דיסקוסים על העונה ה-9

שתעלה ביום שלישי הקרוב, ה-8/10/13
לאן אני חושב שהעונה תלך?
סיפורים שהייתי רוצה לראות
מקומות שהייתי רוצה לראות
קו עלילה שהיה מעניין אותי במיוחד
דמויות שהייתי רוצה לראות (שוב)

וכל דבר נוסף שבא לי להגיד על העונה התשיעית ועל הסדרה בכלל!

riktal

New member
ג'נסן בראיון קצר על העונה ה-9

https://www.youtube.com/watch?v=nRKD3XvuxTI

(הוא נראה ממש חלומי
)

OmerMikolizki

New member
מה שאני חושב-ספויילר

היי כולם,
1. לדעתי העונה תלך לכיוון שלילי יותר מהעונה הקודמת כדי שיהיה להם מה לעשות בעונה 10 שאושרה כבר.
2. הייתי רוצה לראות את האחים מגשימים את עצמם בזוגיות אולי עם הנטריות אחרות, ואז הם לא צריכים לדאוג יתר על המידה על בת הזוג, כי היא תדע להתסדר בעצמה.
3. סיפורים:הייתי רוצה לדעת יותר על הבונקר שלהם, "אנשי האותיות", וכו'.
4. קו עלילה מעניין: מה קורה עם קס ואולי בובי חוזר?
5. דמות שהייתי רוצה לראות שוב: רובי, צ'אק (אגב, קרוור אדלנד=השם מורכב משני שמות של המפיק והכותב, כמו בובי זינגר).
ראיתי בסרטונים שאבדון חוזרת, וגם צ'רלי וגם בובי....
אבל, איפה אלוהים בכל העונות הללו??????????????
הייתי רוצה לראות אותו פעם אחת ולהבין ממנו למה הוא לא מתערב בכלום.....
מחכה ליום שלישי.....
אבל עד שזה יעלה, זה יהיה רק ביום רביעי.....

משי22

New member
בקשר לאלוהים...

אני חושבת שהם מאוד בכוונה לא רוצים להכניס אותו יותר מידי לסדרה, כי הם יודעים שהם יסתבכו עם זה. האפשרויות הם- או לעשות אלוהים שהוא באמת כל יכול ושולט בכל דבר ורצונו תמיד מתגשם, וברגע שהוא הופך לגלוי הוא הופך בעצם באיזה שהוא מובן את כל הדמויות האחרות למיותרות, או שהם יעשו אלוהים די מוגבל בכוחו, ואז כמה זה כבר שונה מארכי מלאכים, שליט הגיהנום או פרשי אפוקליפסה?...
הוא הוזכר הרבה בעונות 4-5, והרושם הוא באופן כללי שהוא קיים אבל הוא לא מתכוון להתערב במה שקורה בעולם, גם לא כאשר המלאכים שלו מאיימים להרוס אותו. מצד שני, נוח להם להשתמש בו כל פעם שאין להם דרך אחרת לפתור בעיות- כמו חזרה לחיים של קאס והמעבר של דין וסאם למטוס בתחילת עונה 5, דברים שעד עכשיו לא ממש הוסברו ומתייחסים לזה כדברים שאלוהים עשה מסיבה כלשהי.

אני לא מאמינה שהם הולכים לשנות את הגישה שלהם בעונות הקרובות.

Sivan 85

New member
שתגיע כבר!

לאן אני חושב שהעונה תלך?
קראתי כל כך הרבה ראיונות וראיתי כל כך הרבה דעות ועדיין אני יודעת שיפתיעו אותנו ולא נדע בכלל מה הולך להיות אבל בקווים כללים אני חושבת שהעונה תתמודד עם המלאכים שנפלו שרודפים אחרי קאס במטרה להרוג אותו ואחרי האחים שגם בהם רואים אשמים וכמובן בחקירת הבונקר ואיש האותיות ובעיקרון בכאוס הענקי שיש כשאף אחד לא שולט בשום מקום יותר והגיהנום וגן עדן נמצאים במערבולת.
סיפורים שהייתי רוצה לראות : אני בעיקר מחכה לראות את קאס וההתמודדות שלו עם אנושיות, אני בטוחה שזה יספק הרבה רגעים מצחיקים ביותר וגם עצובים ביותר כשהוא מרגיש די חסר אונים ואבוד ובטח יגרום לי כרגיל לרצות לחנוק אותו בחיבוק, וגם את העניין של הריפוי של סאם ואיזה סוד דין מסתיר ומה קורה פה בכלל?
מקומות שהייתי רוצה לראות: הבונקר בעיקר, הייתי שמחה שסאם יארגן לעצמו גם חדר וגם את חדר העינויים של קראולי

קו עלילה שהיה מעניין אותי במיוחד:
האם הפרק של "הסוף" (עונה 5 פרק 4) הולך להתגשם מתישהו? קאס אנושי, בובי מת, הבלאגן חוגג והמלאך היחידי בסביבה זה אדם שנמצא בכלוב... האם שכחו ממנו באמת? הוא הולך לצאת משם? ואם כן זה אומר שסאמי יהיה לוציפר שוב כמו הנבואה? מה יקרה?!
דמויות שהייתי רוצה לראות (שוב): לוציפר כמובן, וגבריאל אין ספק. אלן, ג'ו, בובי... איבדנו כל כך הרבה טובים בדרך

לא יכולה לחכות!

משי22

New member
אהבתי את המחשבות שלך

לגבי התגשמות אפשרית של הפרק הסוף. זה יהיה די מגניב אם כן (כי בדיוק הגענו לשנה הנכונה) אבל אני ממש לא רואה איך, יש יותר מידי דברים שלא מסתדרים:
נראה לי מוזר שהם יוציאו את לוציפר ומייקל מהכלוב, בפרק ההוא לא היתה שום התיחסות לקראולי שהוא בלי ספק שחקן מאוד חזק עכשיו בתור מי שירש את התפקיד של השטן בגיהנום, המלאכים אולי עדיין לא מלאכיים, אבל נראה לי שהם ירדו מהרעיון של לקרב את האפוקליפסה, שזה מה שהיה אמור לגרור את העולם לכל המלחמה ההיא.

בקיצור- למרות שזה יכול להיות מגניב, לפי מצב העלילה הנוכחי אני לא חושבת שזה יקרה.

Sivan 85

New member
קריאה מעמיקה מובילה לתיאוריות

אני חסידה של קריאת ניתוחים של מעריצים (כן לחלוטין פאנגירל מהסוג של בקי אני
) ואחד הדברים ההגיונים לפי דעתי שנאמרו הוא שאדם/מייקל כרגע הוא המלאך היחידי שלא "נפל" כלומר הכוח שלו ("גרייס") עדיין ברשותו.
המלאכים, בהעדרו של אלוהים, יחשבו שהתקווה היחידה שלהם לחזור לגן עדן ולקבל את הכוחות שלהם בחזרה היא לשלוח את מייקל (שבמילא נחשב לנציג שלהם במלחמה עם האופל) למלחמה נגד מטטרון ובשביל זה הם ימצאו דרך לפתוח את "הכלוב" ולשחרר את מייקל אבל גם לוציפר אקא סאם ישתחרר משם ומאחר וסאמי כבר אמר "כן" ללוצי אוטומטית הוא ישמש ככלי שלו שוב.

לא עוזב אותי המשפט של לוצי שאמר לדין שלא משנה איזה פרט הוא ישנה, לא משנה אילו דברים יקרו אחרת - הם תמיד יגיעו לאותו גן ולאותו מקום...

אבל מצד שני אני חושבת שהכותבים ימצאו דרך אפילו יותר בלתי צפויה להפתיע אותנו וזה יהיה משהו אחר לגמרי... מה שיוכיח לי שהם כן שכחו מאדם סופית וכל הפאנדום גועש ורועש על נטישתו בלי לקבל ישועה בנושא.

לי אישית לא אכפת שהוא לא יחזור

משי22

New member
ווואו, ממש מעניין

אוקיי, אז תיאוריה הזאת באמת נראית הגיונית ומסתדרת, ויכולה להיות יופי של סגירה עם הפרק ההוא, שהוא אחד הפרקים הכי טובים של הסדרה בעיני. אבל למרות הכל, קשה לי להאמין שהיוצרים ילכו לכיוון הזה, כי בשורה התחתונה זה יחזיר אותנו לדילמה העתיקה ההיא של דין מאז עונה 2 של מצב שבו הוא יצטרך להרוג את סאם כדי להציל את העולם, ונראה לי (על סמך הפרק האחרון של עונה 8) שהם רוצים דווקא עכשיו לשקם את הדמות של סאם בעיני דין, ולהחזיר אותם להיות שותפים מלאים. לפחות אני מקווה ככה, כי אחרי כל התהפוכות שעברו עליו, זה מגיע לו.

בקשר לאדם, בהתחלה מאוד קיוויתי שהוא יחזור, אבל עכשיו זה חסר טעם מבחינתי... הבן אדם מת מוות אכזרי, וגם אחרי מותו עוד נוצל כגופה בתור כלי משחק של המלאכים. די, עדיף לעזוב אותו במנוחה איפה שהוא נמצא.

Ayelet 363

New member
התלבטתי המון זמן עם חלק מהשאלות

לכן אני גם מגיבה באיחור כזה...

לאן אני חושב שהעונה תלך? עוד לא יודעת מה לענות.
סיפורים שהייתי רוצה לראות כנ"ל. אבל בכללי: לראות את קאס יותר.
מקומות שהייתי רוצה לראות כנ"ל.
קו עלילה שהיה מעניין אותי במיוחד: כנ"ל (כן... ההמתנה שלי עם התגובה לא הייתה מועילה...).
דמויות שהייתי רוצה לראות (שוב): ג'ו, אלן, צ'ארלי.

משי22

New member
אני

לאן אני חושבת שהעונה תלך? אני מודה שאין לי מושג. השתדלתי מאוד לא לקרוא ספוילרים בכלל. אני רק זוכרת שהיוצרים דברו על זה שיש להם קו עלילה שאמור להתפרש על שתי עונות, ושהם די מתרגשים ממנו, אז יופי, וגם אני מתרגשת

סיפורים שהייתי רוצה לראות: נראה לי שאני אומרת את זה מעונה 5, אבל זה עוד לא קרה, אז יאללה: אני מחכה להתקדמות אמיתית בחיים של האחים. די, הם כבר לא צעירים וקלילי דעת כמו פעם. אני בטוחה שמחשבות על משפחה, ילדים, פרישה ומציאת חיים יותר קבועים מעסיקות אותם. אז אני באמת מצפה לדמות נשית קבועה או כמעט קבועה שתצטרף לסדרה, ולקשר יציב ורציני לפחות לאחד האחים. אני גם רוצה שקאס יפסיק להיות כזה מטורטר בין מלאך נופל, מלאך סופר חזק, מלאך משוגע, אדם ששכח שהוא מלאך וכו'. שימצא את המקום שלו, בין בני האדם או המלאכים, ויתאפס על עצמו. בכלל, שיתיחסו קצת יותר ברצינות לדמות שלו ויתנו לו קו עלילה ראוי, כמו שהיה לו בעונה 4 ובעונה 6. מאוד לא אהבתי מה שעשו איתו בשאר העונות.

מקומות שהייתי רוצה לראות: מממ, מאחר ואני לא מאמינה שהם יוציאו אותם מחוץ לארצות הברית, אין לי מקומות מעודפים.

קו עלילה שהיה מעניין אותי במיוחד: כבר די פרטתי. באופן כללי, אני מקווה שהם יחשבו מראש על שתי העונות כאחרונות, ויתקדמו לקראת סגירה *טובה* של הסדרה. לדעתי סגירה מוחלטת של גן עדן וגיהנום ככה שמלאכים ושדים לא יוכלו עוד להתערב בעולם בני האדם זה סוג של סגירה טובה, אבל אני מוכנה גם שיפתיעו אותי

דמויות שהייתי רוצה לראות (שוב): הדמויות שכבר חזרו בעונה הקודמת, צ'ארלי, קריסי, גארת'.

Sivan 85

New member
נשים

ראיתי את האישה שמייעדים לקאס, אני אוהבת את השחקנית ואני חושבת שהיא תהיה די קבועה אבל האמת? אני חושבת שזה ממש תלוי בתגובת הצופים לאישה, היו נסיונות בעבר לתת לאחים בנות זוג קבועות, אני לא חושבת שליסה או אמיליה היו אמורות מראש להיות נשים חולפות בחיים של הבנים אבל הן פשוט לא התקבלו באהדה כל כך מצד הצופים, לא ראיתי אותן בכנסים למרות שהן שיחקו בדי הרבה פרקים, הן קיבלו קו עלילה שנותן מקום להשאיר אותן אבל עם התקדמות הפרקים תפרו להן תירוצים כדי להעלים אותן.
אני חושבת שזאת לא יכולה להיות "סתם" אישה, זאת חייבת להיות מישהי שיכולה להתמודד עם החיים שלהם או להיות חלק מהם כמו שג'ו הייתה (שלפי דעתי אין מישהי יותר מושלמת ממנה לדין). אבל אני גם מחכה לראות אם יבואו בנות חמודות העונה! חסר לי הרגעים הרומנטים (וכן לראות את הבנים במצב "חשוף"
)

משי22

New member
אההה, ספוילר לעונה 9 מעלי!

(סליחה, אבל לא ידעתי שום דבר על אישה שמייעדים לקאס. כמו שאמרתי, השתדלתי לא לקרוא ספויילרים על העונה הקרובה)

אני לא יודעת, אם הם חשבו על ליסה ואמיליה ברצינות, הם מה-זה לא ניסו להאהיב אותן על הצופים. את ליסה לא רק שהם די הנחיתו משום מקום (בחורה שדין פגש פעמים בחיים שלו וכבר מחליט להתמסד איתה) הם גם עשו שהיא מתנגדת לחיי הצייד של דין, מה שבאופן ברור יגרום לצופים לרצות שהיא תזוז ולא תפריע לדין לעשות את מה שהוא באמת טוב בו. וחבל, כי לי היה ברור שליסה מגניבה מספיק בשביל להצטרף לדין כציידת.

אוקיי, מי שלא תהיה האישה שתהיה בסוף לבנים, היא צריכה להיות מישהי שלא תבהל מחיי הציד שלהם, רצוי שתהיה ציידת בעצמה הוא משהו בסגנון (לצורך העניין גם בלה היתה יכולה להיות מאוד מתאימה לדין, אלמלא הייתה פושעת ורוצחת...).

למעלה