דיסקוגרפיה

AeroFan

New member
דיסקוגרפיה

מעניין אותי לדעת כמה אלבומים מהדיסקוגרפייה יש פה לאנשים? יש פה מישהו שכבר יש לו את כל האלבומים של Incubus? שתפו כמה יש לכם ומתי קניתם...

AeroFan

New member
שלי

אלבומים רשמיים: Fungus Amongus S.C.I.E.N.C.E. Make Yourself Morning View A Crow Left Of Murder Light Grenades+ הגרסה האמריקאית שלו. DVD: When Incubus Attacks, Vol.2 The Morning View Sessions Live At Red Rocks 2004 בוטלגים (באיכות מדהימה) Live Japan 2004 Live Malaysia 2004 (את שני הבוטלגים האלה קניתי לפני שנה וקצת באמסטרדם, הופעות נהדרות ובאיכות ממש מדהימה) Live At Lollapalooza 2003 Live Acoustic וחדש חדש! בוטלג מהסיבוב הזה... אטלנטה- 23 לינואר 2007, באיכות מצויינת.

ואוו יפה..../images/Emo223.gif

לי יש בינתיים רק את מורנינג ויי מקורי.. ככה זה כשההורים שלך לא תומכים בקניית דיסקים

crazy mofo

New member
אני

light grenades במקורי, שזה סבבה.... אבל הורדתי לפני כמה ימים את a crow left ואני מצטער שלא קניתי אותו במקום.......בלי שום צל של ספק האלבום הטוב ביותר שלהם......מעוד להקה עם טוויסט מקורי של אתניות כחלק ממהפכת הניו מטאל של תחילת שנות האלפיים (מורנינג ויו), הם הפכו פשוט ליוצרי רוק אלנטרנטיבי משובח וממש ממש מרגש (a crow left ).......אין שיר אחד באלבום שלא עושה לי את זה...

AeroFan

New member
אגב- איך לא ציינתי את זה...

ה DVD של ההופעה ב-Red Rocks אחד המוצרים הטובים ביותר שרכשתי... אם למישהו אין- ח-ו-ב-ה בכל בית, אינקובוס בשיאם פה.

למעלה