דיסקוגרפיה

דיסקוגרפיה

הכל או כלום - 1991 סימנים של חולשה - 1993 חם על הירח - 1995 נגיעות - 1998 האחר - 2001 ברי סחרוף בהופעה מיוחדת (אלבום משולש) - 2003 זאת כל הדיסקוגרפיה של ברי סחרוף נכון?

giba70

New member
של ברי לבד, זה נכון

חוץ מזה הוא היה בכמה הרכבים עם פורטיס ועשה גם פסקול לכמה סרטים. אתה יכול לבדוק במדור הקישורים שלנו, יש קישור לדיסקוגרפיה.

אלבומים

תוכל לתת לי את רשימת האלבומים והשנה שלהם של פרוייקטים צדדיים של ברי? (פורטיסחרוף, פסקולים וכו') תודה.

קניידעל

New member
זה די בעייתי

בהתחשב בעובדה שמדובר במקביל גם באחד האמנים הכי פוריים בישראל, שמתרחב על כמות עצומה של תחומים (רוק, פופ, מוזיקה דמוית-מזרחית, מוזיקה לסרטים, מוזיקה אלקטרונית, פאנק, ג'יבריש ועוד), ובנוסף גם אחד הנגנים/ הקולות המלווים/ מפיקים/ בחור סימפטי הכי מפורסמים וטובים בארץ, נוצר מצב שבעצם אדון סחרוף עושה המון ומהכל. רשימה אפשר לארגן, אבל היא ממש ממש ארוכה. הבנאדם מוזיקאי בכל רמ"ח עצמותיו.

giba70

New member
רמ"ח אברים, שס"ה גידים ועצמות?

אני חושב שיש ר"ח כלומר 208 עצמות בגופנו. מישהו אולי יודע על בטוח?
לי יש ח' זרועות...

קניידעל

New member
אני חושב שזה 360 ומשהו

בכיתה ג' ידעתי את כל אלה בעל-פה עבר קצת זמן מאז

קניידעל

New member
../images/Emo32.gifבדקתי, אלא מה?

לפי האתר של אסק ג'יבס, יש 206 עצמות.
יעני ר"ו

giba70

New member
טוב, אני אתמול אכלתי ../images/Emo19.gif

ובלעתי בטעות שתי עצמות... אז לי יש 208

קניידעל

New member
זה די בעייתי

בהתחשב בעובדה שמדובר במקביל גם באחד האמנים הכי פוריים בישראל, שמתרחב על כמות עצומה של תחומים (רוק, פופ, מוזיקה דמוית-מזרחית, מוזיקה לסרטים, מוזיקה אלקטרונית, פאנק, ג'יבריש ועוד), ובנוסף גם אחד הנגנים/ הקולות המלווים/ מפיקים/ בחור סימפטי הכי מפורסמים וטובים בארץ, נוצר מצב שבעצם אדון סחרוף עושה המון ומהכל. רשימה אפשר לארגן, אבל היא ממש ממש ארוכה. הבנאדם מוזיקאי בכל רמ"ח איבריו.

אני אנסה...

אני אנסה לתת רשימה מלאה של הדיסקוגרפיה. 1900? (פורטיסחרוף) הכל או כלום כשהגיטרה מנסרת את הלילה (פורטיסחרוף) סימנים של חולשה חם על הירח קלרה הקדושה (פסקול) נגיעות Made in Israel (פסקול) בסמה מוצ'ו (פסקול) האחר ברי סחרוף בהופעה 93'-02'

למעלה