דיסני רולז!!!!!!

LuNaTiC

New member
דיסני רולז!!!!!!

אוקיי זה לא הזמן והמקום אבל פתאום הייתה לי הארה, או שבעצם לא.. סתם היה לי דחף להגיד את שעל ליבי... כי בעצם סרטי וולט דיסני הם הדברים הכי יפים שנוצרו!!!! וכמובן, אני לא מדברת ברצינות כרגע אחרת הייתי מכניסה לכאן גם את הארי פוטר ובראד פיט ועוד דברים.. אבל למה שרציתי להגיד: עד כמה אתם אוהבים את סרטי וולט דיסני? -ענבל- -``חפש תמיד רק את הטוב שבאמת נחוץ לדב ושכח את הצרות שבחיים``- באלו הדב, ספר הג`ונגל.

המ....דיסני...

אהבתי את הסרטים שלהם נורא בת. ...4-7/8 בעיקרון.....בסה``כ נורא נחמד....ראיתי את ``הקיסר נפל על הראש`` עם אחים שלי והיה די יפה....אבל אני מעדיפה את וורנר (עד כמה שאני מעדיפה אחד מהם....) עכשיו....כי דיסני זה יותר לקטנים בעיקרון... -ליאת- It`s better to have love and lost then to live with a psycho the rest of your life...

*pedfoot

New member
אוי באמת עברית???

באנגלית זה יותר טוב ורובין הוד זה יותר טוב... דיסני וקרטונס בכלל זה הדבר שאני הכי אוהב אני מכיר ( למי שיש יס) את המערכת שעות של קרטון נטוורק בעלפה דורותי

shai.m

New member
אז אם זה לא הזמן ולא המקום-למה?

את מודה בעצמך שזה לא הזמן ולא המקום-אז למה את בכל זאת מעלה את הדיון? שמעת על אי-מל?-אם לא-אני ישמח לספר לך על ההמצאה החדשנית והמיוחדת הזאת....

Hermione

New member
אוו יס

אני מתה על הסרטים של דיסני!!!!!!!!! כל החיים שלי גדלתי עליהם ולאחרונה קיבלתי דיסק כפול ועוד דיסק מהסידרב של דיסני קלאסיק ויחד עם הציורים, זה פשוט מדהים!! כל דבר שקשור לדיסני פשוט מרגש אותי, ואני לא יודעת למה. והחלום שלי זה לטוס לדיסנילנד ולהיות שם אחת מהאלה שמסתובבים עם תחפושות ועומדים ומנפנפים בתהלוכות. מאאגניב נכון?? *Ann-Ann* Look for the bear necessitis, the simple bear necessitis, forget about your worries and your strife...

למעלה