דיסלקציה 2 !!!!

Bantus

New member
דיסלקציה 2 !!!! ../images/Emo3.gif

אז ככה, מיסטר Ze Colmeia הציע את הרעיון לשירשור על דיסלקציה, (לכל המפגרים בינינו) ושבו נכתוב על ההקלות שלנו, וכדי להוכיח לו שאני לא מתביישת בדיסלקציה שלי, אז אני פתחתי את השירשור, (אבל תצעקו עליו שזה לא קשור לקפואירה). אז ייאלה, כל הקפואריסטים הדיסלקטים ביניכם תכתבו פה על המגבלות שלכם ונעשה תחרות: "הקפואריסט המוגבל ביותר"...אז ייאלה זה יכול להיות ממש מגניב, ושוב, אם אתם כועסים שזה לא קשור לקפואירה תצעקו על Ze Colmeia. בתודה מראש...דניאל
- זה אוטו
- וזה פרח

jennie 00

New member
אני לא......./images/Emo3.gif

טפו טפו טפו..בלי עין הרע
באמת בינתיים אין לי מגבלות..

Ze Colmeia

New member
סבבה אני ראשון...

יש לי: -מבחן בע"פ -הקראת שאלון -שיכתוב (זה קשור לזה שיש לי כתב לא מובן) -קיצור מבחן\25% יותר זמן -פתור מערבית ובאנגלית: -מבחן בע"פ -לשמוע בקלטת -קיצור מבחן בקפואירה: -משחק בע"פ -שיכתוב שירים -קיצור משחק -פתור מציזורות וונגצ'יבות IQ:124 יאללה אנשים דיסלקטים תמשיכו אותי
ורק שתדעו שליותר מ90% מהאוכלוסיה יש איזה דיסלקציות
אז תיהיו גאים (לא במובן הזה יחרמנים
) כי הלא דיסלקטים הם השונים

Ze Colmeia

New member
אההה ושכחתי...

יש לי גם פתור משגיאות כתיב גם בעיברית וגם באנגלית

Bantus

New member
אני שניה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה: יש לי פתור משגיאות כתיב- באנגלית, עברית,רוסית,גרמנית,ערבית וכ'ו הקראת שאלות הארכת זמן ודף נוסחאות מורחב!! בקפואירה: שיעתוק שירים משחק בעל פה פתור מסלטות פתור משגיאות כתיב בפורטוגזיה וכמו שיש הארכת זמן, אז יש לי קיצור זמן למשחק.... וזהו, דיי דיסלקטית...

Ze Colmeia

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מזתומרת דף נוסחאות מורחב
מה זה יענו נותנים לך את כל הנוסחאות למבחן
גם אני רוצה

Bantus

New member
דף נוסחאות...

זה יעני דף שגם כל הנוסחאות הברורות ושיודעים בעל פה כבר...הם כ-ו-ל-ם רשומים לי ומול העיניים...אבל אני לא משתמשת בזה יותר כי הייתי ב-3 יחידות....

preguica

New member
אני!!

לי יש תוספת זמן תאמת אין לי שמץ של מושג למה אבל לא ממש איכפת לי...

preguica

New member
...

בעקרון אני בכלל לא דיסלקט... אני עושה שלושים ומשהו יחידות...

Ze Colmeia

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לזה שאת עושה 30 יחידות
ואינשטיין גם המציא חצי ממה שאת לומדת היום בפיזיקה ואלה והוא היה דיסלקט

Ze Colmeia

New member
חחח...

גם לי יש חסה די מכובדת, אני ישים תמונה על הראש שלי, והיא עוד מהחופש זה גדל המון מאז

avishem

New member
חחחח... בעיה בהבנת הנקרא בשירשור

על דיסלקטים... אז ככה, "איינשטן היה כוסון" וחתימה שאומרת "שיער ארוך זה יפה" עכשיו, יוגי עונה על הכרוב או החסה שיש לו על הראש = "גם אני יפה"...

Bantus

New member
בעיית דיסלקציה..

אוקי, כנראה שאני ממש ממש דיסלקטית כי מה הקשר למה שיש לו על הראש?? מי דיבר על מה יש לו על הראש??...חבר'ה בילבלתם אותי לגמרי... דברו ברור ולעניין
אני לא מבינה משפטים מסובכים

avishem

New member
אף אחד לא אמר משפטים מסובכים.

החתימה שלך אומרת "שיער ארוך זה יפה" נכון? ואמרת שאינשטיין היה כוסון... אז יוגי ניסה לתת לעצמו קצת קרדית של כוסון ואמר שעכשיו יש לו שיער ארוך ומכאן ניתן להסיק שהוא מתכוון לכך שהוא יפה!! מסובך?

Bantus

New member
ויש בעיה עם אהבה לשיער ארוך../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif

למעלה