דיסלקיציה הצד החיובי

• פותח הנושא co2
  • פורסם בתאריך

co2

New member
דיסלקיציה הצד החיובי

טוב שלום לכולם אני לא מריגישה צורך מסוים לבוא לספר לכם אתחיי כדיסלקתית כי אני משערת שמי שלקוי למידה כבר מכיר את ההרגשה מה שכן רק אומר בכמה מילים שאני בת 18 דסלקתית בלי הפרעות קשב וריכוז אבל אם הרבה בעיות אחרות. יש לי הרגשה שלקות למידה הוא לא השם המדיוק כי בלקות הזאת בבעיה יש גם צדדים חיובים שלפעמים קשה לראות אבל ישנם . חוץ מזה שאיני לא חושבת שדסלקיה מפריע רק בלימדה זה הולך איתי יומיום לכל מקום לטוב ולרע. אני אופטמית ומטבעי וכמה שזה קשה לפעמים אני מנסה למצא גם בדסלקציה צדדים חיובים. למזלי גם מצאתי לדוגמאא אולי אני לא יכולה לקרוא אנגלית אבל אני יודעת לצייר באופן כזה שרב האנשים לא מסוגלים. ואולי אני לא יודעת לזכור חומר למודי ולבטא אותו בכתב אבל אני בהחלט נמצא אצלי אטלגנציה מעל לממוצא . יש הרבה תסכול בלהיות דסלקט אבל נראה לי שאם נאמין שהכוחמה היא אצלנו בראש ולא אצל אף מורה או בגרות או מוסד למודי אחר לא נתגבר אל הדסלקציה אלה נקבל אותה. דעה אישית שלי תודה!

שלום וברוכה הבאה.

גם אני לקויית למידה בלי הפרעות קשב וריכוז ואל תדאגי מדברים גם על זה כאן אם כבר מישהו מדבר כאן.ברור שלכל דבר יש שני צדדים אני למשל לא כותבת באנגלית בכלל וקוראת מעט עוד יש לי בעיות במתמטיקה. אבל אני נורא אינטלגנתית ומפותחת נפשית לגילי (15) ואני גם קוראת ממש מהר ויודעת המון. יש לך מתנות מיוחדת ובזכות לא בחסד (לדעתי) בקיצר כמה שמוסרית (מבחינת הגיל) אסור לי לתת לך עצות אני בכל זאת אתן: תחיי ותשתמשי במה שקיבלת ותמיד תמיד תאהבי את עצמך. טוב הגעתי לנקודת השטויות ולפני שהנזק יגדל רציתי להגיד שיופי שאת כאן ואני בטוחה שהגדולים יותר כאן (שהם הרוב) ידברו פחות שטויות ממיני. שלך דפנה

טוב, זה נכון.

לי, לדוגמא, יש יכולת קריאה מהירה זיכרון לא רע בכלל, ואפילו טוב מאוד, אם יורשה לי לציין. הבעה בעל פה, לגמרי לא רעה, אולם הבעה בכתב... חבל על הזמן.. וארגון של הזמן? אני בכלל לא יודע מה זה.. יומן? לא מדבר איתו, והוא לא מדבר איתי. אבל, נכון. בכלליות, לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. המטרה הא, לנצל את היתרונות, כדי להתגבר על החסרונות. שלכם - אקס

למעלה