דימומים

דימומים

בוקר טוב ביום השישי למחזור ביצעתי צילום רחם החל מהיום ה-10 היו דימומונים היום (יום 20) כאבים של מחזור ודימום יותר ממחזור אני חייבת לציין שהמחזור שלי כמעט סדיר 28-29 יום ובחיים לא קרה לי דבר כזה... אני לא מצליחה לתפוס את הרופא בטלפון בכל מקרה, שאלתי את השאלה גם בפורום "לקראת הריון" בתקווה שמישהי תוכל לעזור. תודה מיכל

ליזט2

New member
שאלה לי אליך כתוצאה ממה את

מדממת כל כך הרבה ימים האם זה קורה מהצילום רחם??? אני עשיתי לפני חודש צילום רחם דיממתי אולי כל היום ולמחרת וזהו אגב אני שומעת כאן מבנות שהם מדממות ימים שלמים אחרי צילום למה זה קורה?? וכפי ששמת לב אין לי תשובה אבל מ ק פ י צ ה לך כדי שהבנות שיודעות יכלו לענות יום טוב

גם אני לא יודעת מה לענות

אני בערך שלושה שבועות לאחר הצילום רחם, היו לי דימומים חלשים בערך יומיים וזהו. אבל שמעתי שזה קורה, שיש דימום יותר מסיביים, אולי קיבלת מחזור? יכול להיות, או שזה עדיין מוקדם? בכל אופן ממליצה ללכת לרופא, גם אם את הרופא שלך לא ניתן להשיג , אז ללכת לרופא תורן אחר, במרכז בריאות האשה או כל מקום אחר... חשוב לבדוק מה זה. בהצלחה!

תמרלה

New member
איחור במחזור אחרי צילום רחם

דווקא אצלי קרה משהו הפוך ורציתי לשאול אם יש השפעה הפוכה, שאחרי צילום רחם המחזור מתעקב מאחר בכמה ימים? לי הוא מאחר כבר ב-4 ימים שזה משהו יוצא דופן אצלי!! ו -לא אני לא בהריון לצערי, עשיתי בדיקת דם! למישהי זה השפיע לכיוון הזה?

אז ככה

זה ממש לא דימומים מעטים כמו שהיה באותו יום של הבדיקה ויום אחרי. זה מרגיש ונראה כמו מחזור. המצב הזה לא הגיוני מאחר וכבר שנים רבות המחזור סדיר ואף פעם לא היו דימומי אמצע. בכל מקרה אני אקבע היום תור לרופא, למרות שהוא בטח לא יבדוק אותי

למעלה