דימום פתאומי

דימום פתאומי

היום בבוקר כשהתעוררתי מצאתי את תחתוני ספוגות בדם. ועכשיו עוד פעם יוצא לי דם בכמויות. אני לא במחזור וזה בכלל לא באיזור הזמן של המחזור. וגם לא שכבתי עם גבר בשבוע האחרון. מישהי יכולה אולי לעזור לי, ולפתור לי את התעלומה?

איך את חושבת שנוכל לעזור בדיוק?

איך את היית עוזרת למישהי דרך המחשב? וגם אם היו לי רעיונות.. את חושבת שזה אחראי להעלות אותם? לכי לרופא ותגמרי עניין במקום לבזבז פה זמן.

[ידי על הפה בכדי לא להתפוצץ מצחוק]

די לא יכולתי.

דרדקן

New member
אני רק רוצה להזהיר אותך

להניח יד על הפה כדי לא להתפוצץ מצחוק עלול לגרום לתופעה הפוכה לחלוטין. במקומות בהם הלחץ נובע מבפנים ומתגבר עם הזמן עלול להתרחש פיצוץ לא מבוקר. דווקא שחרור הדרגתי ומבוקר של הלחץ ימנע את הפיצוץ. אז כדי לא להתפוצץ מצחוק, אל לך לשים יד על הפה.

ואיך נעזור לה בדיוק?

אף אחד פה לא רופא או איש מקצוע, ולכן כל תשובה שהיא תקבל תהיה השערה בלבד ובספק אם נכונה. את באמת תמימה, ואולי יהיה נכון להגיד ילדה. לא חושבת שאת היית רוצה שיתנו לך ברשת עיצה שגויה שעלולה לגרום לך נזק. במקרים כאלה כדאי מאוד להתיעץ עם איש מקצוע שיראה ויבדוק.

daniella1980

New member
הלוווו?

למה את מחכה? לכי לרופא הנשים שלך. אני שמעתי על דימומים שמעידים על הריון\הפלה. לא רוצה להפחיד אותך, אבל מה זו השיטה הזו לשאול בפורום סקס על דימומים שלך? את עושה מעצמך ומהגוף שלך צחוק?

למעלה