דימום - סרזט

leeanny9

New member
..

בעלון לצרחן כתוב, באינטרנט באתר על הגלולה כתוב, והגניקולוגית לא אמרה לי משהו לגבי זה והשאלה שלי היא האם יש סיכוי להריון בגלל הדימום ? אם זה סימן כלשהו לכך ?

leeanny9

New member
תודה לך אבל מה עם

הדימום? יש תיאוריה כזו שאם אישה נכנסת להריון לא יהיה דימום ושדימום זה סימן לכך שזה לא הריון, זו תיאוריה שגויה ? אני חייבת להירגע והיום יום שישי ואין איך לבצע בדיקות

leeanny9

New member
דימום - סרזט

שלום, אני לוקחת גלולות סרזט כבר במשך כמעט חודש בשעה+/-20:00 וקרתה פעם אחת / פעמיים שחרגתי מן הרגיל ולקחתי בשעה 21:30 כפי שהבנתי שמותר לאורך 12 שעות מהשעה שקבעתי לעצמי. היו לי בהתחלה דימומים קלים והם הפסיקו לי, ועכשיו חזר לי דימום קל שוב ( לאחר שבועיים מאז שהפסיק הדימומים הראשוניים ) מה זה אומר? שאני בהריון ? שיש בעיה עם לקיחת הגלולות? אנא הרגיעו / תיידעו / תסבירו :( תודה, ליאן

סרזט היא גלולה שמכילה רק הורמון אחד- פרוגסטרו

ולכן יש איתה דימומים וכך יכול להיות כל זמן שלוקחים אותה, זה דבר ראשון. אופן הפעולה שלה שונה מגלולות רגיליות המשלבות שני הורמונים ולכן יש חשיבות יותר גדולה ללקיחה בשעה קבועה. בכל מקרה, תזוזה של שעה וחצי כמו אצלך ממש לא נוראית והסיכוי שאת בהריון נמוך מאד. בכל מקרה, מכיוון שלא מפסיקים את הגלולה הזאת ולא מקבלים ממש מחזור, קשה לדעת אם את בהריון או לא בלי בדיקה. אין אצלך סיבה לעשות , אבל אם את לחוצה , עשי בדיקה ביתית.

למעלה