דימום ועוד...

• פותח הנושא mbo
  • פורסם בתאריך

mbo

New member
דימום ועוד...

שלום לכן אני מצטרפת חדשה לפורום למרות שאני צופה פסיבית זמן מה. קצת רקע ואח"כ לשאלה.... אני בת 30 אמא לילד בן 3 וחצי שנולד לאחר טיפול באיקקלומין ומיזה כשנה ו-3 חודשים מנסה להרות ללא הצלחה ע"י איקקלומין ומעקב זקיקים, לאחרונה עברתי לרופא המומחה בפריון ואני אמורה להתחיל אצלו טיפול בגונל פ בשבוע הבא. הבעיה היא כזו למי שתוכל לעזור: לפני כשלושה שבועות לקחתי ביפסטון שבעקבותיו לא קיבלתי מחזור לאחר יומיים כמו תמיד, בשיחה עם הרופא קיבלתי הפניה לבדיקת הריון שלא ביצעתי מכיוון שלאחר 6 ימים הגיע דימום. לאחר הדימום/מחזור קיבלתי הנחיה לקבחת שבועיים גלולות על מנת לאזן את ערכי LH לפני הטיפול בזריקות. הבעיה היא שמאז לפני שבועיים ועד היום אני בדימום חלש ולא מוסבר עם עייפות לא הגיונית ואין לי מושג מה לעשות, מישהי יכולה לאמר לי מה זה יכול להיות ???

mbo

New member
ושוב אני...

בבקשה תנסו לעזור לי בכיוון...תשובה... מה זה יכול להיות, בינתיים ההודעה שלי יורדת לתחתית הדף ואני חוששת שלא תראו אותה...

צופית11

New member
דימום ועוד...תגובה

היי mbo, ניסית בדיקת הריון??????? אם לא נסי...

רומי 007

New member
שלום וברוכה הבאה

יש בפורום הרבה בנות עם סיפור של עקרות משנית. מקווה בשבילך שהדרך תהיה קצרה, עד כמה שניתן. טוב שעברת למומחה פריון לי זה לקח 3.5 שנים להבין שאני צריכה לעלות כיתה. והזמן לא חוזר אחורה. חבל שלא ביצעת בדיקה כי את לא יודעת אם לא היה שם הריון חלש. אני גם בעד בדיקת בטא. במקרה הטוב זה הריון במקרה הסביר זו תגובה לא טובה לתרופות ובמקרה הגרוע זה הריון חוץ רחמי. הדיווןים שלך על עיפות חזקה מטרידים אותי כי בהריון חוץ רחמי יש לעיתים דימום חלש עם עיפות חזקה. סימנים נוספים - אם כי זה אולי מוקדם מדי - כאבים בכתפיים ו"ראיית כוכבים" ללא התעלפות. מציעה לך להבדק. אם יש בטא אפילו בדיקה ביתית תראה את זה בשלב בו את נמצאת. עשי טובה ובדקי. עכשיו שישי בצהריים - אם את רואה בטא את חייבת ללכת לבי"ח. מקווה בלבילך לטוב ולבשורות טובות בלבד. שבת שלום

mbo

New member
ביררתי במכבי ללא הפסקה

התקשרתי למכבי ללא הפסקה ואמרה לי שם האחות שיכול להיות שזו תגובה לא טובה של הגוף לגלולות - רמת פרוגסטרון נמוכה... ?!? מישהי יכולה להסביר לי אם זה הגיוני או שהיא סתם קשקשה ואם כן מה שה אומר... תודה...

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

בשלב ראשון שווה לבזבז כמה שקלים ולעשות פיפי על בדיקת הריון, כדי לדעת איפה את עומדת. לא שאני רוצה להשלות, אבל תמיד חושב לבדוק כמה אפשרויות. דווקא יהיה נחמד להפרד ממך לטובת פורום הריון
מה שאמרו לך אינו קשקוש. דימום יכול להווצר מירידה ברמת הפרוגסטרון וזאת תופעת לוואי לגלולות, השאלה אם זה מה שקרה לך. כדאי שתצרי קשר עם הרופא שנתן לך את הגלולות ותיידעי אותו. תשוב הממנו תהיה מדוייקת יותר. שיהיה רק בהצלחה נועם

זוליק

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מקווה שבינתיים כבר עשית בדיקת הריון ו/או התייעצת עם הרופא. תרגישי טוב ותעדכני אותנו במצבך.

mbo

New member
אז עשיתי... וזה שלילי...

טוב, כרגע אין לי מה לחדש אבל זה שלילי, מה זה אומר שיש ירידה בערכי הפרוגסטרון והאם זה עלול להפריע מכיוון שבתוך שבוע בערך אני אמורה להתחיל עם זריקות... תודה

mbo מצטערת על השלילי..

לא יודעת לענות לך.... אבל מקווה שלפחות הזריקות יעזרו רק לטוב... ומה שנשאר לי גם להחזיק לך
וגם כמובן לאחל

להיפך,

בתחילת טיפול, לאחר מחזור, ערכי פרוגסטרון אמורים להיות נמוכים. ערכי הפרוגסטרון עולים ככל שמתקרבים לביוץ והם צריכים לעלות לאחר הביוץ ולטוס לשמיים כשיש הריון. בהצלחה בטיפול,
מרב

mbo

New member
תודה

המון תודה לכולכן, מקווה לעדכן אתכן בהמשך לספר על הזריקות ועוד... דרך אגב לידע כללי הרופא שלי הסביר לי שהדימום מקורו בלקיחת הגלולות לאחר הפסקה ארוכה, הוא לא פוגע או מפריע (לפחות לא לו...)

זוליק

New member
מצטערת על השלילי ../images/Emo128.gif

אבל לפחות את יודעת איפה את עומדת ולא נמצאת בחוסר וודאות. תרגישי טוב ושיהיה בהצלחה בטיפול

למעלה