דימום וסת קצר

דימום וסת קצר

יש לי שאלה, האם דימום וסת קצר מעיד על משהו? המכשפה שלי הגיעה ביום ב' בצהריים, והיום בצהריים (יום ד') כבר מראה סימני עזיבה. היא הגיעה לאחר 34 ימים (בד"כ מגיעה אחרי 28 ימים), ובד"כ היא נשארת 3 ימים לפחות ורק אח"כ מראה סימני עזיבה. עשיתי ביום ב' בדיקת הריון ביתית והיא הראתה פס אחד (כמובן - איך לא?). יש מקום לדאגה? (לגבי הדימום הקצרצר). היום התחלתי כבר עם הפיוריגון. תודה מראש

תמר27

New member
מה מצב הרירית ?

מאחר ודימום הווסת הוא בעצם התפרקות של הרירית אז דימום דל מראה רירית דקה. אם בדרך כלל מצב הרירית שלך טוב, אז הייתי מתחילה לטפח קצת אופטימיות והולכת לעשות בדיקת דם לבטא. בהצלחה!

החודש היה חודש

ללא טיפול, חודש הפסקה ולכן לא נעשה מעקב. אף פעם לא קרה שלאחר פחות מיומיים המכשפה בורחת. אין לי הפנייה לבטא, וגם הבדיקה הביתית הראתה פס אחד. אוף....... אני ממש משתגעת.

מקפיצה

לעצמי כי אני לחוצה

בבוצי

New member
אולי את בהריון?

תעשי בדיקת דם וכך תוכלי להיות בטוחה אם זה מחזור או לא ואולי זה דימום מציסטות. בהצלחה

נועם@בת

New member
יתכן שהרירית היתה דקה

אם בטיפול הקודם קיבלת דיכוי (דקפפטיל, בוסרלין, סינרל) יתכן והדיכוי השפיע גם החודש והרירית לא התעבתה. בכל מקרה, מאחר והתחלת טיפול חדש, החודש הקודם פשוט לא רלוונטי. כל ההורמוניםש אנחנו מקבלות די משבשים את הפעילות והבקרה הטבעית של הגוף לכן לא צריך להתרגש מזה. נועם

למעלה