דימום ביו"מ 21

JB217

New member
דימום ביו"מ 21

הי בנות, מזמן לא כתבתי פה, (כידוע) אנחנו בהפסקת ניסיונות עד אחרי הנסיעה לחו"ל.. אני לא בודקת ביוץ ולכן לא יודעת באיזה יוא"ב אני, ההנחה שלי היא סביבות 5. בשבוע שעבר אמור היה להיות הביוץ וחשבתי שהיה (לא בדקתי) אבל לאחר מכן היו עוד יומיים עם הפרשות דמוי ביצה שבלבלו אותי. לפני יומיים הייתה הכתמה דמית קטנה אחרי שעשיתי ספורט ולא הייתייחסתי.
היום שמתי לב שהייתה הפרשה דמית קטנה ובניגוב היה ממש דם אדום עם קרישים קטנים. זה היה נראה כמו תחילת מחזור לכל דבר שזה ממש מוזר כי יש לי עוד שבוע (אני יו"מ 21)...
למישהי קרה? רעיונות מה זה יכול להיות?
חודש שעבר גם התחילו לי הכתמות איזה שבוע לפני המחזור אבל הן היו ממש טיפה ופה זה נראה ממש כמו מחזור...

אם הדימום ממשיך כנראה שמדובר במחזור

את מכירה את הגוף שלך ויודעת לשפוט את אופי הדימום. אצלי מחזורים הקדימו ואיחרו, כאבו מאד או לא הורגשו בכלל, הגיעו אחרי הכתמות מייגעות או בפתאומיות, והרבה מאד חודשים התנהגו יפה והיו צפויים ורגילים, כי סה"כ המחזור אצלי סדיר. כמובן שבתקופת הנסיונות כל שינוי עורר המון מחשבות ודאגות. אם זה לא מחזור שהקדים ומדובר בדימום משמעותי כדאי להתייעץ עם רופא.

JB217

New member
ממש מוזר

גם אצלי חודש שעבר הקדים בשבוע אבל הפעם זה יצא לפני השבוע וגם דימום מוזר כזה דמי... אבל זה היה רק בניגוד ולא המשיך. קבעתי תור, אני חושבת שאולי זה היה איזה שינוי הורמונלי או חוסר בברזל היו לי סחרחורות ועייפות לאחרונה

קשה לדעת

רק לחכות ולראות אם מתגבר/נפסק...
אולי קשור להשתרשות? אולי איזה פציעה?

JB217

New member
אולי

בגדול לא חושבת שזה מי מהשניים, לא ממש סביר אבל אולי הורמונלי (לכן רוצה לבדק בדיקות דם).. גם קראתי על דברים מפחידים כמו מיומות וציסטות ואמלה אחרים אז רק רוצה לוודא שהכל נקי..

למעלה