דימום ביום ביוץ

טליבר

New member
דימום ביום ביוץ

אני בטיפולי הפריה, בפעם השניה היה לי דימום קל כמה דקות לפני השאיבה למרות זאת התבצעה שאיבה ללא תוצאות, הרופא אמר לי שהתרחש ביוץ לפני השאיבה. וזה לא ברור לו למה זה קורה שאני מבייצת לבד למרות כל ההורמונים. עשיתי הפסקה של 3 חודשים וחזרתי שוב לטיפול התופעה של הדימום ביום הביוץ חזרה על עצמה ב-3 חודשים האחרונים ויש לציין שזה קרה בעבר . אני מאוד לחוצה מזה האם מישהי מכירה תופעה כזאת?

עינת ב6

New member
הי טליבר../images/Emo142.gif

הי חמודה... אני מצטערת לשמוע על האכזבות בטיפול...
לצערי , אני לא יכולה לעזור לך כי אני לא מכירה את התופעה... אבל אני שולחת לך חיבוק גדול של הצלחה לפעם הבאה...
ודרך אגב, באיזה סוג דיכוי השתמשת לפני השאיבה? אולי יש צורך לשנות את פרוטוקול הדיכוי? ואולי כדאי לבדוק אפשרות של שאיבה קצת לפני הביוץ... אומנם יש בכך סיכון שחלק מהביציות לא יהיו בשלות מספיק אבל חלקן יכולות גם להמשיך ולהתפתח קצת על צלחת הפטרי... ובכל אופן אולי זה ישנה את התוצאה שעד עכשיו קיבלת - שאיבה ללא תוצאות...
בכל מקרה , למרות שז לא נעים וקשה, אל תרפי מהרופא עד שלא תקבלי תשובות או לפחות רעיונות חדשים!
שיהיה המון בהצלחה!

ל א ו

New member
3 פעמים לפספס את הביוץ שלך?

נשמע לי מופרך ולא הגיוני. אולי צריך דיכוי ארוך? אולי צריך להחליף רופא? איך הוא מרשה לעצמו לפספס לך ביוץ (פעם אחת - מילא! אבל 3 !!) תבקשי תשובות ממנו.

טליבר

New member
כן

כן משתמשת בדיכויי וגם הרופא לא הבען איך אני מבייצת לבד למרןת הדיכויי

למעלה