דימום בזמן ביוץ

טליבר

New member
דימום בזמן ביוץ

אני יודעת שזה שאלה לרופא אך רציתי לדעת עם מישהי נתקלה בתופעה של דימום קל ביום שפחות או יותר אמור להתרחש הביוץ

Blue velvet

New member
../images/Emo32.gif שאלה לוורד

אני יודעת שאת רופאה, ורציתי לשאול שאלה מקצועית. אתמול (בשבת) פניתי לחדר מיון בגלל חולשה כללית שלוותה בכאבים בבטן עליונה ובגפיים ובחום גבוה. בין יתר הבדיקות שעשיתי, היה צילום חזה, כי שני הרופאים שבדקו אותי אמרו שהבחינו במשהו לא תקין בריאה, למרות שלא התלוננתי על בעיה בדרכי הנשימה. אמרתי להם ששלשום עברתי I.U.I., ולכן לא כדאי שאעשה את הצילום, אך הם אמרו שאין בעיה, כיוון שמכסים את אזור האגן בסינר עופרת. בכל זאת, התבקשתי לחתום שאני מסכימה לצילום. כפי שחשבתי הממצאים תקינים. עכשיו זה די מטריד אותי. האם הסינר הזה מגן לגמרי מקרינה?

ורד13

New member
נכון. רופאה. איך ידעת?

ולשאלתך - הסינור מגן היטב. וגם אם לא- יומיים אחרי IUI איו פגיעה לעוברון במידה ונמצא (והלוואי שכן) מקרינה של צילום חזה. תרגישי טוב. בהצלחה.

Blue velvet

New member
../images/Emo51.gif

ורד, ממש תודה על התשובה המידית ועל המידע המרגיע. לפני זמן מה, כאשר הצטרפת לפורום סיפרת שאת רופאה, ובתשובות שלך אכן ניכר ידע מקצועי. שיהיה גם לך בהצלחה ובקלות!

עינת ב6

New member
הי טליבר...

אם זה דימומון קל אז אין לדעתי מה לדאוג!
בכל אופן אני הייתי מעדכנת לגבי זה את מי שמבצע אחריך את המעקב... שיהיה המון בהצלחה עם הביוץ ועם מה שצריך לצאת ממנו כמובן!

למעלה