דימולוק היסטוריה - 2

demoloc

New member
דימולוק היסטוריה - 2

מהו האימייל של ליסה? (צויין באחד הפרקים,לא אימיל למעריצי סימפסון) תוך כמה שנים לפי מגזין "יטרניטי" יהיה לאדם 5 אצבעות ולא 4 כמו במציאות שלהם? (*קשה*)- בכמה אנשים ירתה מגי? (אל תענה שלומוב אם אתה יודע,זה לא פייר) ציינו 2 תסרוקות שהיה לדר. היברט (לא כולל הנוכחית) איך קוראים לחייל ששירת יחד עם סימור סקינר בוויאטנם ונהרג כשהם היו על האונייה? ובאיזה תאריך הוא מת? (לא זה שנאכל ע"י פיל) איזה שני דברים מוזרים יש בגולגולותו ומוחו של הומר שאין באדם רגיל?

SmackIt

New member
רק שתי תשובות

איך קוראים לחייל ששירת יחד עם סימור סקינר בוויאטנם ונהרג כשהם היו על האונייה? ובאיזה תאריך הוא מת? זה סימור סקינר המקורי הוא עדיין חי אבל אמא שלו העדיפה את המזויף כי הוא צייתן איזה שני דברים מוזרים יש בגולגולותו ומוחו של הומר שאין באדם רגיל? אני יודע שהיה שם הרבה טושים חבילה שלמה ואז הוא הוציא והחזיר רק אחד את השני אני לא יודע

demoloc

New member
רגע

אני דווקא דיברתי על ג'וני שמת בוולנטין,בפרק שראלף מתאהב בליסה ובארט מכין ממתקים בצורת לבבות שכתוב עליהם you sux וכדומה,אז מראים זיכרון של סקינר מוויאטנם ואז הוא צועק ברמקול "ג'וני!!!!!!!!!!" ובארט אומר cool i broke his brains והשני,כמובן אתה צודק,ואם עוד מעט אני לא אקבל תשובה אני אגיד מה הסינדרום השני (רמז: זה פגם לידה שעוזר לו בקרירה החדשה שלו...)

DoctorSatan

New member
גולגולת עבה

הרופא קרא לזה תסמונת הומר סימפסון. זה עזר לו כשהוא היה מתאגרף. חחחחחח זה מזכיר לי את הפרק האחרון שהוא עבד בתור נהג אמבולנס חחחחחחחחחחחחחחח איזה פרק גדול, העונה החדשה די מצחיקה

demoloc

New member
יפה!

תיסמונת הידועה גם בתור תיסמונת "הומר סימפסון" (מה הסיכויים שהוא יחלה במחלה שהובחנה אצלו!?)

sideshow

New member
כרגע אני זוכר עוד תשובה אחת.

התספוארות של דר' היברט: היתה לו תספורת אםרו גדולה בשנות השמונים (כשפגש לראשונה את הומר ומארג').בשלב יותר מאוחר היתה לו גם תספורת "מיסטר טי".

demoloc

New member
תוספת לחידות

א) sideshow צדק. והשאלה היא: חוץ מהצבע קריאון המוחו של הומר,מה עוד גורם לו להיות טיפש? (יש על זה פרק שלם)

ירון מן

New member
הגן הסימפסוני הידוע...

שגורם לכל בני משפחת סימפסון "להיטמטם" בשלב מסוים. המון זמן לא הייתי כאן, אני נורא עסוק. אבל נחמד לפעמים לקפוץ לבקר.

demoloc

New member
אני מאוכזב,לא עניתם לי!

אז ככה,בפרק שלמילאהוס יש חברה,ובארט גורם לה לעזוב בעזרת הסגרתה לאביה. ליסה אומרת שלאדם יהיה חמש אצבעות תוך 1000 שנה. לחייל שנהרג קוראים ג'וני והוא מת בוולנטיין,שסקינר צועק את זה במיקרופון כשבארט שולח לו סוכריות בצורת לב שכתוב עליהם U SUX ועוד ל מיני,אז סקינר מקבל פלאשבק וצעק " ג'וני!!!!!!!!!!!!!!!!" לתוך המיקרופון ובארט אומר : "cool,i broke his brain"

למעלה