דימוי עצמי

דימוי עצמי

כשהייתי עוד תינוק פעוט בגיל היה לי אז דימוי עצמי מאד מאד רגיל דימוי עצמי נמוך, בערך מטר עשרה זה התאים לגיל שלי, כך הרופאה אמרה. אך אחר כך עוד גדלתי, נהייתי מפותח, הדימוי נשאר נמוך, הוא לא כל כך צמח, שלחו אותי להתעמל, נתנו לי אז תרגיל, כדי שהדימוי יגדל לגודל הרגיל. אבל במקום שהוא יצמח, צמחתי רק אני, והדימוי שלי נשאר נמוך ועצבני, למדתי פסנתר וגם למדתי בלט, למדתי לשחות פרפר וגם לשיר דואט, הלכתי לצופים וגם הלכתי למתנ``ס, אך הדימוי העצמי שלי נשאר אותו ננס. דימוי עצמי נמוך, בערך מטר עשרה, ואז התחילו לנסות תוכנית העשרה. שלחו לי קצין ביקור סדיר, יועצת חינוכית, יועצת פדגוגית, יועצת טיפולית, מורה שמקדמת, מורה שמאיצה, ופסיכולוג סוציאלי על חשבון המועצה, והם כולם תפסו יאוש, אמרו שבגללי הדימוי נשאר נמוך, Self Image שלילי. יום אחד הבנתי אם אין אני לי מי, הדימוי שלי יגדל רק בכוחות עצמי, הוא לא צמח בין לילה, זה לקח לנו קצת זמן, אבל עכשיו אני והוא צוות לעניין, ולכולכם אני אומר, נסו בעצמכם, פעם אחת להאמין באגו שלכם, תראו איך הוא יתנפח כמו בלון, אך ידידיי, אל תתנו לו לדימוי לגדול יותר מדיי.

ספירו^ש

New member
סגול..

כתיבה נהדרת.. פשוט כך גם אתהמאוד מאוד צודק! לפעמים זה לא הכי טוב שדימוי גדל יותר מידי.. במינון המתאים.. :) ממש מדהים! אוהבת, ספירו`ש

תודה ספירו^ש

אני מקווה שיהיה לך בוקר טוב ויום נעים, ושהדימוי העצמי שלך יהיה במינום המתאים, לא נמוך מדי ואף לא בעננים, שיהיה לך כל טוב בחיים. אוהב בחזרה את כל המבקרים.

tairon

New member
וואו שלחנו צוותיחיפוש אחריך קצין

נעלמת ..דאגנו והנה הופעת אתה והדימוי שלך אין ספק מילים כדורבנות רשמת פה והדימוי הוא דבר חשוב מאד רק לא להגזים ולקחת במינון הנכון כמצוות הד``ר שמייח שאתה פה

טאי

תודה על החיפוש והמחמאות, נסעתי לחו``ל לטובת הסברה של העמדה הישראלית במצב הלחימה, שליחות נחמדה בת חודש ימים יחד עם עוד מס` קצינות וקצינים נפלאים, ועכשיו חזרה לעבודה ולכתיבה יצירתית, ולך אני מאחל בוקר סגול ומלא חמימות.

אוסי

New member
קצין סגלגל ....

היכן נעלמת ואני לא ידעתי היכן לחפש למה נדם קולך ואני רק רציתי לשמוע אותך שמחה שחזרת זרעת חיוך בפני ילדה תמימה מתגעגעת אליך שלך...

אוסי

לא נעלמתי אף כי נאלצתי לעזוב, לא נדם קולי אלא נשמע למרחוק בארץ נכר, נסעתי-חזרתי-וכעת אני כאן בכדי לשמח אותך יקירתי, אז חייכי אל העולם והוא ישיב לך חיוך רחב. שיהיה לך בוקר טוב ונשתמע בהמשך.

למעלה