דימוי עצמי

נשמע מעניין

שחושבים על זה אני כל כך מלאה בהאשמה ושנאה עצמית אני לא יודעת מאיפה לשאוב את המקום הזה של המגיע לי לא יודעת מאיפה להתחיל את הפינוק העצמי הזה אף פעם לא ניסיתי... תודה על הרעיון

דימוי עצמי ../images/Emo53.gif

שלום.... שאלתי בפורום אחר והייתי רוצה לשמוע גם את דעתכם... איך אפשר לשפר דימוי עצמי על הפנים? שאפילו מפריע ליצור זוגיות? תודה

שאלה טובה

פשוט תחושות לגבי עצמי שגדלתי איתם לא יודעת מה בדיוק לעשות כדי להיפטר מהם

ניסיתי

ולא עזר לצערי חשבתי לפנות למשהו אלטרנטיבי אבל אני לא יודעת למה... תודה

אולי כדאי להתחיל

מלעשות יותר ויותר דברים שאת טובה בהם? זה מדגיש את האיכויות שלך בעיני אחרים ומעלה את הביטחון העצמי

להכיר אנשים חדשים

להיות עם אנשים בסיטואציות שיש בהן הרבה אינטרקציה או הנאה. הנה כמה אפשרויות: קבוצת תמיכה או קבוצת קואצ'ינג, סדנת מהות של הומניקיישן, הפורום של לנדמרק, קבוצת פסיכודרמה / תיאטרון / תנועה, ייעוץ הדדי, באתרים של נמסטה ו No mind את יכולה לקבל עוד רעיונות בכיוונים רוחניים/נפשיים/ניו אייג'ים למשל "העבודה" של ביירון קייטי, Who is in, אוואטאר, ועוד הרבה. מכל מה שכתבתי מספיק שתבחרי אחד. מקסימום שניים. כשתראי שאת נהנית עם אנשים ואנשים נהנים איתך, כשתוכלי לשתף את המצוקות שלך ואת השמחות שלך, ולהקשיב לאילו של אחרים, זה יכול מאד להועיל. לא בהכרח הכל יתהפך מהיום למחר, אבל בדרך לשם תוכלי למצוא הרבה הנאה ולימוד. בהצלחה.

nutmeg

New member
דימוי עצמי

קשור להערכה עצמית. לאיך שאת מעריכה את עצמך. כדי ללמוד להעריך את עצמך, צריך להתאמן בכלל בלהעריך דברים. מה את מעריכה? מה את מחשיבה כחשוב או כבעל עדיפות בעולם? בחייך? בסביבה? אצל אחרים? אחרי שאת לומדת להעריך, תלמדי להוקיר תודה. כן, כן - ככה פשוט. להוקיר תודה שיש בעולמך כך כך דברים שאת מעריכה. ככה מתחילים. אחרי שעוברים את כיתה א' בלהעריך ואת כיתה ב' בלהוקיר תודה - מתחילים את כיתה ד' בזיהוי הדברים שאת מעריכה בעצמך... ככה, לאט לאט בונים הערכה עצמית - וכשהיא תתבסס ולו במעט, היא תשפיע ישירות על הדימוי העצמי שלך.

nutmeg

New member
אה - ואם את שואלת את עצמך

מה עושים בכיתה ג' - שם לומדים משו שנקרא affirmations - אלו משפטים חיוביים שאת לומדת לנסח שעוזרים לך לזכור מה את מעריכה ועל מה את מוקירה תודה ולמה.

למעלה