דימוי גוף

avico2591

New member
דימוי גוף

האם ידוע לכם משו על איך הגיע לעולם דימוי גוף - כזה או אחר לנשים הרזון המטורף הזה והאנורקסיה - האם מגברים, איפה יש עדויות שזה קשור לגברים,

אני רוצה לקרוא על זה ולשלוח לחבר,
תודה רבה.

avico2591

New member
יש משו שקשור לגברים -

ועוד איך,
אחרת המצב לא היה נראה רקוב כ"כ.

shoosh2607

Member
מנהל
דווקא רוב הגברים שאני מכירה

לא אוהבים את הרזון המטורף והאנורקסיה

avico2591

New member
אז מה הם אוהבים בחורה עם D מינימום בין הידיים

ושוקלת 70 קילו

טוב לדעת אז למה בכל זאת יש דרישה ''בשוק'' לאנורקסיה?

trilliane

Well-known member
מנהל
באיזה "שוק"? בעיקר בתחום האופנה/משחק או בלט/ספורט

אנשים רזים מצטלמים טוב יותר (המצלמה "מוסיפה" קילוגרמים) וקל יותר להתאים להם בגדים, קל וחומר קצרים וצמודים כמו בגדי ים. בתחום האופנה בהחלט יש דרישה לרזון.
&nbsp
גם בתחומים שדורשים גוף רזה וקל כמו בלט, התעמלות, אתלטיקה (ריצות ארוכות) ועוד ניתן למצוא בעלי ובעלות גוף עם אחוזי שומן נמוכים (שמאפיינים ספורטאים באופן כללי, אבל בתחומים שבהם עובדים יותר על שרירים ארוכים, גמישות ופחות כוח מתפרץ גם השרירים בד"כ יותר "רזים").

avico2591

New member
שוק היה ביטוי ל"שוק" של הכרויות, לכאורה,

להגיד שרזה זה תמיד הכי בריא, יש בעיות שיכולות להיות למאוד רזים - אבל יש משו לדעתי סקסי גם בנקבה של בעל חיים היא יותר שומנית מטבעה וגם אישה אמורה מהטבע -להיות יותר מלאה מהגבר זה לא בהכרח שהיא לא תהיה בריאה, זה פשוט הגוף שלה בנוי לצבור יותר שומן, אבל להגיד שרק רזות כמו דוגמניות מצליחות זה רק היופי וחטובות כמו שרירנים במכון כושר, ממש לא.

trilliane

Well-known member
מנהל
גם בשוק ההיכרויות לא ראיתי דרישה ל*אנורקסיה*.

SicTransit

Active member
אכן

ובסימטריה משונה רוב גדול של הנשים שאני מכיר חושבות שגברים דוגמת פיל היט אינם מושכים (וחלק לא מבוטל מהן טוען שהם ממש דוחים). נראה לי שטיפוח קיצוני של הגוף (אם מותר לקרוא לזה כך במקרה של האנורקטיות) הוא מעין פתולוגיה של הקצנה. השאיפה הראשונית לגוף יותר מושך, או למה שנתפס כגוף יותר מושך, מובילה לתהליך שהמקבל חיים משל עצמו הופך לגולם שקם על יוצרו. כמו שקורה לפעמים אחרי שמתמכרים למשהו, גם המחיר הבריאותי הידוע של אנורקסיה מחד ושל שימוש בסטרואידים אנאבוליים מאידך לא מרתיע.

avico2591

New member
עולם האופנה הרקוב החליט שיש רק סוג אחד

השאר מובטל ולא קיים
לכן יש עלייה כל הזמן בקרב נשים שהן אנורקסיות שוקלות 20 קילו - זה משקל מגוחך לכל בן אדם בר דעת, שזה לא בריא ומסוכן

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מבקשת לעצור כאן את הדיון ולהתמקד רק בבקשה המקורית

לגבי מקורות מידע על הנושא. אנורקסיה היא אכן נושא מורכב וחשוב שאפשר לדון בו הרבה, אך זה אינו הפורום המתאים לכך.

שרי 55510

New member
יש תשובה אחת מאיפה זה הגיע והיא : ממעצבי האופנה,,

מכיוון שבגדים נראים לדעתם טוב יותר ,על גוף עם גיזרה צרה.

למעלה