דמויי גוף והעצמה אישית
אנחנו חיים בעולם מודרני מהיר עתיר פרסומת ומתמקצע.
כל הסובב אותנו מתקדם בקצב מטורף, אבל אנחנו , בני האדם משתנים לאט יותר ומשקיעים פחות ופחות בנו הפרסונות.
תיסכולים קיימים לא רק על דימויי גוף,למרות שהללו פופולאריים בגלל הפרסומת והמדיה, אלה גם על רקע אישיותי מקצועי וכולי.
אחד הפתרונות לתחושות הללו הוא טיפול פסיכולוגי שיבנה את האדם יחזק וימצב אותו ויתן לו כלי התמודדות נאותים לעולם המהיר והעצבני ( לא הסרט ) שאופף אותנו.
לטעמי טיפולים כאלו או אחרים של העצמה אישית, אולי אפילו כחלק מתוכניות לימודים, יכינו ויתאמו אותנו בני האדם טוב יותר לעולם המשתנה במהירות שמסביבנו.
לנושא הזה יש חשיבות עליונה , כי תיסכולים למיניהם הם לדעתי עוגן שעוצר אנשים נפלאים לממש את הפוטנציאל שלהם מסיבות טפלות לחלוטין.
כאחת שיישמה את זה על עצמה אני חייבת לציין שזה העלה אותי והעצים אותי והעניק לי כלים חדשים ומשופרים.
אין לי דוגמה מדמויי גוף אבל יש לי דוגמה אחרת שקשורה לנושא העצמה אישית, ניתן לראותה גם כאן בפורום.
הרבה אנשים שנפגעים ממישהו ( מדבריו) באותו רגע "מסמנים" אותו ומבחינתם הוא "אויב " , נושא ההעצמה האישית נתן לי את היכולת להתעמת עם אדם ולשלול את דבריו ושניה אחר כך להחמיא ולפרגן לו על דברים אחרים.
אאהה כן , אני חייבת לעשות משהו עם הברברת שלי