דימוי גוף.....

aשרון

New member
דימוי גוף.....

אצל רבים מאיתנו יש נטייה לאהוב גוף חטוב אצל הפרטנרים שלנו, מראה חיצוני זה משהו שמאוד קובע אצלינו בקהילה ובכלל .

עד כמה המראה החיצוני קובע אצליכם ?

כמה זמן לוקח לכם לשכוח מהמראה החיצוני ולראות את הבנאדם כמו שהוא ?

האם יצא לכם פעם להתאהב בבנאדם ללא קשר למראהו החיצוני ?

Mr Fahrenheit

New member
צריכה להיות התאמה ראשונית למראה חיצוני כדי

שאני אמשיך לנסות ולהכיר.

מה שכן, אני חושב שאני די "רחב" בטעם שלי בגברים וגוף חטוב לא תמיד עושה לי את זה (אבל כנראה שזה מונע דווקא יותר מדעה קדומה על אישיות שאני מניח לפי המראה ואז המשיכה שלי יורדת גם).

ItsikH

Member
ראשית זה פנים יותר מגוף, ושנית בגוף יש לי מגוון די רחב של צרופים שאני מוצא מושכים, ובפרט כשזה אדם שמעניין אותי מסיבות אחרות מאשר המשיכה החלק הגופני מצטמצם עוד פחות - אבל עדיין קיים.

aשרון

New member
כן, גם אצלי.........

אני נמשך קודם כל לפנים של הבנאדם, זה הדבר הראשון שמדליק אצלי את המשיכה רק אח"כ הגוף, ואם אני מוצא חיבור בסיסי עם אותו בנאדם אז אני אמשיך איתו הלאה .

אני שאלתי את השאלה בגלל שאני לא נמנה עם בעלי הגוף החטוב (נשמע כמו נשיונל ג'אוגרפיק מישהו?), ואני לא בטוח שאנשים יימשכו אליי עם הצורה הנוכחית של הגוף שלי.

ItsikH

Member
אתה לא יכול להכפיף את דימוי הגוף שלך למה שאנשים אולי רוצים - *אולי*, כי לכל אחד העדפות אחרות.
אתה היית רוצה להרגיש "מבוקש" אבל אין לכך קשר לצורך למצוא חבר או אפילו סטוץ. נכון שההרגשה שאתה מבוקש [אמיתית או לא] משפיע על הבטחון העצמי שלך, אבל זו השפעה שלילית גם כן - מבוקש יהיה יותר בררן ולא תמיד זה רצוי.

aשרון

New member
כן נכון, אבל....

אני מראש מגיע עם ההרגשה הזאת שהגוף שלי פחות מושך ממה שהרוב מחפשים ושזה אוטומטית מוריד את הסיכויים שמישהו ירצה בי .

נראה - - -

כדי להדלק לסטוצ זריז ומהיר חייבים להיות פנים מושכים. חייב להיות רמז מפתה כלשהו באזור החלציים.
על מנת להתאהב צריך משהו מורכב יותר מגוף יפה, פנים יפות וזין מתוק.
אז -
ראשית אני די סולד מההכללה "הקהילה", באמת זה אפילו לא נכון מבחינה סוציולוגית ובטח אמנותית [ בטח כתסריטאי או כבימאי לעתיד אתה יודע שהכללה היא סכנה גדולה למעשה האומנותי, כך גם לדיון עומק בסוגיה הזו שהעלית].
על סמך מה קבעת "אצל רבים מאתנו" אולי שווה לכתוב - במין האנושי [ וגם זה לא ממש נכון, אבל מעליש ]

למעלה