דימוי אדמה

Hellsinger

New member
דימוי אדמה

שלום, ברצוני לחבר מקסטרק UHF בבית עם ספק ואת האנטנה למקם בחוץ על המרפסת. נאמר לי שמכיוון שהאנטנה שיש לי מיועדת לרכב אני צריך לדמות לאנטנה אדמה אבל אין לי מושג איך עושים זאת. אם מישהו יודע אני אשמח לשמוע. תודה,

amitzahavi

New member
אני עושה בדיוק את אותו דבר

רק עם MAXTRAC VHF - ספק של מוטו + אנטנת רכב על הגג בלי שום דימוי אדמה....

Hellsinger

New member
עזרה בבקשה...

שלום, אני צריך כבל מאריך לכבל האנטנה שיש לי. יש לי בסיס מגנטי עם כבל 3M ואני צריך עוד 20M כבל קואקס RG58 עם מחברים (MINI UHF זכר ונקבה). נסיתי לקנות במוטורולה אבל יש להם "מחסור בכבלים" אז אני לא יודע מהיכן לקנות. אני גר בירושלים ולא מצאתי חנות נוספת שמתעסקת עם דברים כאלה. תודה

amitzahavi

New member
רק דרכם

הם עשו לי....משום מה הוא לא עובד כמו שצריך...עדיין צריך לבדוק מה קורה שם אבל רק דרכם...

טייקון27

New member
מה שתעשה הוא...

קודם כל אם יש לך אנטנת רכב, אתה זקוק למשטח "הארקה" פשוט פלטת מתכת מוליכה בגודל 30*30 ס"מ (אלומיניום או ברזל). אם האנטנה מגנטית הצמד אותה למרכז המשטח, אם היר בנויה לחור בגג הרכב קדח חור באמצע המשטח. ספק מתח מתאים חשוב גם כן. עבור כבל 20מ' אתה מוכרח לפחות RG-213 ולא RG-58 אחרת אתה מפסיד ברגישות הקליטה ביחוד לאורך הכבל. פנה למשהו שמבין, חפס בסיווג קשר ציוד ומערכות בדפי זהב באיזור ירושלים. או פנה לחברת פ. פישלס בחיפה המתמחים בהתאמת ציוד חובבים

למעלה