דימדומים 3

Liron1005

New member
זה לא אגדות.

אני ממליצה לך ואף מתחננת, לך תראה את זה, ותחזור עם השגות... אני מוכנה למסמר לך (מלשון מסר) לינק לצפייה ישירה? אפשר?פליייזזז?

זיתרענן

New member
תשלחי

חופשי. גם ככה הילדה חולה ואי אפשר לצאת, לפחות נראה סרט. מקווה שלא יתקע לי באמצע, כי אני רק עם נט סטיק כאן (ולמרות שהוא חדש ומעולה אין כאן קליטה לפעמים והוא מתנתק מידי פעם) תודה רבה מראש

המציאות

מיצתה עצמה בעולם הקולנוע עד הטיפה האחרונה. הדמיון לעומת זאת, הוא אינסופי ותמיד מרתק ומפתיע...

זיתרענן

New member
אבל אני אוהב משו

שמעוגן במציאות. איזו טכנולוגיה שכרגע אינה קיימת, אבל יש מצב שתהיה בעתיד עוד נו, אבל דבר שלא קיים, מעצבנותי

מה יש לך נגדי הא?

אוקיי, אז נחשפתי והודיתי באהבתי אליך קבל פורום ועדה... עם האהבה החד צדדית אני מצליח איכשהו להתמודד אך על מה ראית להלום בי איחולי מוות? מה חטאתי לך? שמא עוון תחשב לי אהבתי?

הלא הנסתרות אתה יודע

אהבה התלויה בדבר לא תיכון לנגד עיני השקדיות ואומר לך בדמייך חיי

תיכון אהבתי קטורת לפניך...

הלא נפלאה אהבתי לך מאהבת סטייקים. הנה עיתך עת דודים... שוכנת נפשי בין כותלי ביתך ושבויה בין כתלייך , ממני נפרדת עת אני בגופי נפרד ממך...

לגמרי!!

סרט
מה שלומך מותק? געגועים

אני לפלפית בקטע הזה...

לא ניתן למצוא אותי בבתי הקולנוע, לא ראיתי את הסרט וגם לא מעניין אותי... נמאס שכולם מדברים על זה, אוכלים את זה, נושמים את זה, ורוקדים עם זה. עשו מזה מינימום 'נפלאות התבונה' (מי שעוד לא מכיר שירוץ לראות!) אבל אני שמחה שנהנית :) עד כאן דבריי לאומה P:

אני

לא כתבתי שמי שלא מכיר שירוץ לראות. לא יקרה כלום למי שלא יראה... רק כתבתי שזה סרט טוב שבא למות.

למעלה