דימדומים 3 סרט טוב שבא למות...
ס סורר ומשורר 21 New member 29/7/10 #6 חי ובועט, לא יודע, נהייתי בנאדם עסוק לאחרונה... לא מוצא זמן להתחבר. מה איתך , כבר חזרת לארץ או שאת עדיין שם?
חי ובועט, לא יודע, נהייתי בנאדם עסוק לאחרונה... לא מוצא זמן להתחבר. מה איתך , כבר חזרת לארץ או שאת עדיין שם?
S Silly Wisdom New member 29/7/10 #15 בארץ כבר 3 שבועות... בערך... כבר הספקתי למצוא דירה בב"ב... ב"ה.
ס סורר ומשורר 21 New member 29/7/10 #16 פשש ב``ב... לא פחות ולא יותר! אני לא אאחל לך התאקלמות נעימה כי לא שייך להתאקלם בעיר הזאת. זה או שנולדים שם או שלעולם לא... בכל אופן שתהיה הישרדות נעימה.
פשש ב``ב... לא פחות ולא יותר! אני לא אאחל לך התאקלמות נעימה כי לא שייך להתאקלם בעיר הזאת. זה או שנולדים שם או שלעולם לא... בכל אופן שתהיה הישרדות נעימה.
S Silly Wisdom New member 30/7/10 #40 חעחעחע למדתי שם שנתיים אולי זה לא אותו דבר- אבל זה בני ברק גבול רמת גן- זה סביר...
L Liron1005 New member 29/7/10 #4 ../images/Emo99.gif Robert, my love.. החלטתי! בכל הזדמנות אני מעלה לכאן תמונה שלו...
ס סורר ומשורר 21 New member 29/7/10 #19 אני לא מוצא מקום ל`אבל` בכל אופן, נעים מאוד/tapuzforum/images/Emo45.gif
י יפה ושמנה זה מה יש New member 29/7/10 #18 הוא מדהים ../images/Emo99.gif מטריף! אני שוקלת לקנות תמונה שלו ולתלות לי בחדר.. אבל אני ממש מתלבטת..
ס סורר ומשורר 21 New member 29/7/10 #31 ביג סנופית הא לך סיבה למה לא לראות את הסרט. חבל על המערכת החיסונית שלך...
ב ביג סנופית New member 29/7/10 #39 על זה בפעם הבאה שיש לי שעתיים פנויות אני רצה לראות!! P: ביג דיל... כמו כל השחקנים, חתיך יותר, חתיך פחות... ראיתי תמונות.. אבל המערכת החיסונית שלי כבר בקריסה ללא יכולת אישוש לא מהיום ולא מאתמול אבוד לי..
על זה בפעם הבאה שיש לי שעתיים פנויות אני רצה לראות!! P: ביג דיל... כמו כל השחקנים, חתיך יותר, חתיך פחות... ראיתי תמונות.. אבל המערכת החיסונית שלי כבר בקריסה ללא יכולת אישוש לא מהיום ולא מאתמול אבוד לי..